fbpx
lifestyle noutati

Mașinile, ca și femeile, au nevoie de accesorii

Se știe că femeile iubesc accesoriile și plutesc în aer de fericire atunci când își mai cumpăra vreo bijuterie, dar sunt mai fericite atunci când le primesc în dar. Se mai știe că reprezentantele sexului frumos adoră și alte lucruri scumpe în afară de bijuterii, cum ar fi bijuteriile pe 4 roți. Evident că ultimele sunt mai scumpe și bărbații le dăruiesc mai rar, dar și femeie deja cam toate au mașini. Ce-ți rămâne de făcut? Da, să-i cumperi accesorii pentru mașină, pentru că femeie iubesc tot felul de accesorii.

m

Un monitor auto

Acesta poate fi un cadou foarte util pentru că este multifuncțional, ce poate fi utilizat nu doar în mașină, dar și în aer liber, precum și în casă, ca un mini TV analogic. Femeia ta va fi foarte fericită atunci când va pleca la drum lung cu prietenele, care o vor lăuda pentru această achiziție.

 

Stickere pentru mașină

Sunt unele femei care nu se tem de gura lumii și își lipesc pe mașină tot felul de imagini, de la inimioare, la diferite mesaje, gen – I am Sexy and I know it. Mai sunt femei care își încrustează mașina cu cristale swarowski, dar asta e altă temă ). Poți să-i dăruiești femeii tale stikere de diferite mărimi și forme – fluturi, pantofi, buze și altele ce reprezintă femeile. Dacă este mai conservatoare și știi că nu le va utiliza, mai bine cumpără-i alte chestii.

 

Odorizant auto

Cine dacă nu femeia are simțul olfactiv foarte bine dezvoltat și-i place ca nu doar pe ea să aibă parfum, dar totul în jur să fie scăldat în arome plăcute. Mirosurile receptate pot provoca diferite stări emoționale, iar noi știm că bărbații își doresc ca soțiile lor să fie mereu binedispuse, pentru că mirosurile acționează asupra femeilor, iar starea femeilor asupra bărbaților. Bune sunt cele pe bază de gel, pentru că păstrează aroma pentru un timp prelungit, însă sunt ineficiente în locurile cu ventilație precară. Acestea pot fi ambalate în recipiente din plastic sau metal, cu orificii în capac, pentru eliberarea parfumului. Alege un odorizant în funcție de aroma preferată, va fi foarte fericită, pentru că femeile iubesc nu doar cu urechile, dar și cu mirosul.

 

Jante

 

Nu doar bărbații au nevoie de acestea, dar și femeile, pentru că atunci cand dorim să facem un upgrade al mașinii, începem anume cu ele. Cum bărbații se pricep mult mai bine cum să le aleagă, ia-ți putea face o favoarea soției sau iubitei, cumpărându-i jante pentru mașină. Dacă nu prea ai timp să mergi prin magazine să le cumperi, poți comanda jante online, oricum acolo sunt descrise în detalii toate caracteristicile care te interesează.

 

Huse volan

La o femeie în mașină totul trebuie să fie deosebit, chiar și volanul. Ai putea să-i alegi o husă colorată, pentru că și culorile acționează asupra dispoziției feminine. Poți cumpăra o husă în funcție de culoarea preferată, știm că multe femei iubesc rozul, dar sunt unele care detestă această culoare și se împacă cu ceva mai neutru, așa că va trebui să ții cont și de cromatică, pentru că nu e așa de simplu cu femeile!

 

De-a lungul anilor am învățat că ceea ce este important la o rochie este femeia ce o poartă, spunea Yves Saint Laurent, noi, parafrazând am putea spune la fel, la o mașină, cel mai important lucru este deținătorul, în cazul nostru – femeia, care nu se mulțumește doar cu faptul că o are, dar vrea ca mașina să o reprezinte frumos.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d