fbpx
noutati

Culoarea anului 2018 – Ultra Violet. Află ce efecte creează aceasta

“Inventiv și imaginativ, Ultra Violetul va lumina calea anului 2018”. Aceasta a fost afirmația specialiștilor Institutului Pantone (Autoritatea Internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori), care adună peste zece mii de designeri anual pentru a răspunde la cea mai provocatoare întrebare din lumea fashion – culoarea anului. Ei au stabilit că Ultra Violetul va deveni nuanța care va domina moda și designul în cele 12 luni ale anului 2018.

j

Fiind complex și contemplativ, Ultra Violetul sugerează misteriile cosmosului, intriga, dar și setea de descoperire. Amintind, de cele mai multe ori, cerul înstelat, culoarea simbolizează aspirațiile pe care nu le poți atinge, dar care îți dau puterea să crezi în vise, în realizarea imposibilului, în existența unei lumi dincolo de a noastră.

Deși în spatele nostru au rămas deja trei luni din anul acesta, primăvara este anotimpul perfect pentru a urma ultimele tendințe și a fi în trend. Popular nu doar în lumea modei, dar și în viața obișnuită, Ultra Violetul creează efectul așteptat în orice domeniu nu ar fi aplicat.

Design grafic și ambalaje. Odată ce ambalajele pe care le întâlnim pe rafturi devin din ce în ce mai sofisticate, Ultra Violetul ar oferi o complexitate și originalitate, capabile să se apropie maximal de dorințele noastre. În designul grafic, culoarea este apreciată anume pentru mediul său dinamic și crearea unui efect multidimensional.

Universul Fashion. Chiar și o eșarfă Ultra Violet nu te va lăsa să treci pe stradă neobservat. Această nuanță enigmatică oferă un sfecific teatral atât pentru look-ul unui bărbat, cât și pentru cel al femeilor. Deși complicat la prima vedere, Ultra Violetul se asociază ușor cu diverse culori ale spectrului. În combinație cu nuanțele auriu sau metalic, culoarea va avea efect luxos, iar nuanțele verde sau gri vor conferi ținutei o eleganță naturală. Putem experimenta cu îndrăzneală o multitudine de țesături sau nuanțe. Cele mai pastelate sunt perfecte pentru ținuta de zi, cele mai purpurii ar fi mai bine să le lăsăm pentru seară. Neobservate nu au rămas nici stilurile sport, în care vestimentația sau adidașii se evidențiază prin nuanța lor Ultra Violet.

g

Dacă vi se pare îndrăzneț să purtați un articol vestimentar în culoarea anului, vă puteți desăvârși ținuta cu o pereche de cercei, brățară sau eșarfă Ultra Violet.

Sfera Beauty. Revoluționar și ieșit din comun, nuanța Ultra Violet creează look-uri expresive. Un ruj mat pentru buze sau o ojă de culoare Ultra Violet vor demonstra că sunteți gata să încălcați orice reguli și să purcedeți la aventură. Utilizarea fardului de pleoape Ultra Violet îți va transforma privirea într-o oglindire cosmică, conferind stilului complexitate și mister.

Design interior. În interior Ultra Violetul poate transforma o cameră într-o modalitate ideală de auto-exprimare. Alegerea nuanței de Ultra Violet potrivită pentru pereții camerei Dumneavoastră conferă senzația de spațiu, energie și idei noi. Chiar și câteva elemente de decor ( rame, vaze, un buchet de levănțică) vor lăsa oaspeții plăcut impresionați. Un efect bogat culoarea l-ar avea și pentru decorul la o ceremonie. Pe lângă artificii pentru nuntă, invitații, stand-uri pentru poze, puteți utiliza Ultra Violetul drept culoarea tematicii sărbătorii Dumneavoastră.

k

Culoarea anului 2018 poate avea efecte spectaculoase în orice domeniu, întrucât ea te ajută să ieși în evidență, să fii încrezut, să obții rezultatul dorit. În multe țări culoarea violet simbolizează inteligența și erudiția. Chiar dacă Ultra Violetul vă place foarte mult și sunteți gata să îl purtați zilnic, străduiți-vă să nu faceți abuz. Un singur articol vestimentar sau accesoriu poate să ofere efectul dorit!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: