fbpx
Blog

Dezumidificator AlecoAir D16 HOME Wi-Fi

Dezumidificator AlecoAir D16 HOME Wi-Fi, 16 l /24h, functie uscare rufe, display digital, higrostat, timer

Dezumidificator AlecoAir D16 HOME Wi-Fi, 16 l /24h, functie uscare rufe, display digital, higrostat, timer

Umiditatea din aer nu este un factor la care sa ne gandim in mod activ. Si este normal, deoarece este invizibila. Cel putin pana cand o observam sub forma de condens pe pereti, geamuri sau, si mai rau, vedem efectele ei nocive sub forma de igrasie sau mucegai

Umiditatea excesiva poate cauza tot felul de probleme. Poate face imbracamintea sa mucegaiasca in dulapul tau, poate scurta durata de viata a calculatoarelor sau produselor electronice, poate afecta echipamentele optice, mobilierul sau cartile din bibioteca ta draga. Cel mai important insa, poate afecta grav sanatatea.

Solutia? un dezumidificator casnic care sa tina sub control umiditatea crescuta.

Cum lucreaza Dezumidificatorul D16 HOME?

Un dezumidificator seamana putin cu un aspirator: aspira aerul din camera printr-o grila de aer, extrage o parte din umiditate din el prin condensare si apoi il sufla inapoi mai uscat, reducand, incet, incet umiditatea din incapere. Condensul colectat se scurge intr-un rezervor ce trebuie golit periodic – sau cand aparatul iti semnalizeaza acest lucru – ori poate fi evacuat printr-un furtun de drenaj la o gura de canalizare. Simplu si fara efort.

Dezumidificatorul AlecoAir D16 HOME este un aparat pe care il lasi sa lucreze in living room, in bucatarie sau dormitor, de aceea am avut grija sa aiba un design compact, pentru a ocupa cat mai putin loc, cu linii armonioase pentru a se potrivi oricarui stil decorativ. Datorita tehnologiilor inglobate, aparatul are capacitatea de absorbtie a excesului de umiditate si mentinerea unui nivel optim pentru sanatatea familiei tale si integritatea casei, cu un consum redus de energie.

Cei mai importanti factori declansatori de alergii sunt, in special, acarienii si mucegaiul, care prospera in medii umede. Fie ca locuiti intr-un climat umed, fie ca aveti doar un spatiu de locuit care tinde sa fie mai umed, este posibil sa fiti predispus la aceste lucruri. Spatiile mici, cu ventilatie limitata sau inexistenta, cum ar fi baile sau bucatariile dintr-un apartament de la subsol sau camerele in care se usuca rufe in sezonul rece, sunt zone in care se poate acumula umezeala fara sa iti dai seama.

Reactiile la declansatorii alergici includ: nas infundat, mancarime, ochi aposi, stranut, respiratie suieratoare sau dificultati de respiratie, eruptii cutanate si alte iritatii

Dezumidificatorul AlecoAir D16 HOME te salveaza de astfel de probleme. Poate fi setat pentru a mentine aerul la un anumit nivel al umiditatii si, gratie higrostatului incorporat, aparatul se poate opri sau poate porni autonom. 

AlecoAir D16 HOME este un produs economic– cu un consum redus de energie, de 250 W si are capacitatea de a elimina pana la 16 litri/zi umiditate (in conditiile de umiditate-temperatura de 30°C, 80%Rh). 

Recomandarea noastra de utilizare este

 – pentru spatii de pana la 25 m² (la o inaltime a camerei de 2,6m) pentru extragerea umiditatii dintr-un spatiu cu un aport mediu sau mare de umiditate (daca exista surse frecvente de umiditate din baie, bucatarie, inflitratii, etc).

 – pentru spatii de pana la 35 m² (la o inaltime a camerei de 2,6m) pentru mentinerea unui nivel optim de umiditate dintr-un spatiu cu un aport scazut de umiditate (daca nu exista surse frecvente de umiditate din baie, bucatarie, inflitratii, etc).

Atentie! chiar si corpul uman elimina o anumita cantitate de apa in aerul inconjurator! Cu cat sunt mai multe persoane intr-o locuinta, cu atat nivelul de umiditate poate fi afectat mai mult!

ECO Friendly cu ODP ZERO! Aparatul foloseste gaz refrigerant R290, acesta fiind un agent frigorific natural adecvat pentru utilizare intr-o gama larga de aplicatii de refrigerare. Este netoxic cu ODP zero (potential de epuizare a ozonului) si GWP (potential de incalzire globala) foarte scazut.

Control facil prin aplicatie sau de la panoul de control intuitiv

  • Wi-Fi: Aplicatia pentru smartphone permite controlul aparatului de la distanta prin intermediul functiei Wi-Fi.
  • Aplicatia AlecoAir este disponibila in App Store si in Google Play.

De asemenea, D16 HOME poate fi coordonat cu ajutorul comenzilor vocale prin intermediul asistentilor digitali Google Home, Alexa sau Siri, cu care acesta este compatibil.

De asemenea, D16 HOME poate fi coordonat cu ajutorul comenzilor vocale prin intermediul asistentilor digitali Google Home, Alexa sau Siri, cu care acesta este compatibil.

Alte functii ale dezumidificatorului D16 HOME

Functia FAN STOP: Dupa atingerea umiditatii tinta si oprirea compresorului, ventilatorul se opreste dupa cateva minute gratie functiei FAN STOP

Higrostat incorporat: permite setarea umiditatii la un nivel tinta dorit in intervalul 30% – 80% RH. Datorita higrostatului puteti controla permanent umiditatea din aer, Aparatul va porni daca este depasita umiditatea setata. Atentie: dupa atingerea nivelului optim de umiditate, ventilatorul incorporat nu se opreste imediat ci doar dupa cateva minute.

Filtrarea aerului: aerul care este dezumidificat trece mai intai printr-un prefiltru de praf care retine particulele mari de praf sau scame din aer. 

Pre-filtrul lavabil este prevazut din fabrica cu un filtru de carbon suplimentar, cu scopul de a neutraliza mirosurile neplacute.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: