fbpx
Blog

Cum să alegi fotoliul perfect

Cum să alegi fotoliul perfect


Aceasta este întrebarea multor persoane atunci când vine vorba despre cum să alegi fotoliul perfect care să se asorteze cu canapeaua ta preferată și cu restul mobilei. Fotoliul trebuie să fie cu adevărat deosebit, să iasă în evidență în sensul bun al cuvântului și să se încadreze perfect în stilul casei tale.


În acest articol vă vom oferi câteva sfaturi de bază despre cum să alegeți fotoliul perfect, dar și recomandări de fotolii de bună calitate pe care noi vi le sugerăm

.
Recomandări pentru cel mai bun fotoliu


Vă vom recomanda câteva modele de fotolii pe care noi le-am alege oricând dacă ar fi să amenajăm propriu living.


https://dragutdora.com/produs/fotoliu-tapitat-verde-grayce/
https://dragutdora.com/produs/fotoliu-extensibil-libre-lilac/
https://dragutdora.com/produs/fotoliu-balansoar-lemn-mesteacan-zenia-black/
https://dragutdora.com/produs/set-fotoliu-si-taburet-pentru-picioare-ducon-light-velluto-red/
https://dragutdora.com/produs/fotoliu-tapitat-cu-stofa-major-galben-deschis-l84xa49xh72-cm/

Cum să alegi fotoliul perfect pentru casa ta


Există câteva detalii care vor face diferența și te vor face să iei cea mai bună decizie. Acestea se referă la următoarele elemente:


Stilul


În primul rând trebuie să vă gândiți la ce stil adoptă restul casei dumneavoastră, dar mai ales camera respectivă unde va fi așezat noua dvs achiziție. Aveți un stil mai tradițional? Atunci ar trebui să mergeți spre un fotoliu mai simplu, un stil mai vechi. Casa dvs este mai modernă ? Atunci ar trebui să alegeți un fotoliu de ultimă generație care să se încadreze perfect.


Gândiți-vă bine la aceste opțiuni ce vă permit să vă restrângeți căutarea și vă ajută să vă găsiți fotoliul perfect.

Cumpara online de pe Vivre


Dimensiunile


Înainte de a te gândi la dimensiunea efectivă a fotoliului ar trebui să te gândești unde va fi pozițional acesta. Trebuie să te gândești dacă acesta va fi utilizat pentru relaxare sau pentru citirea unei cărți, caz în care ar trebui să aibă niște dimensiuni generoase, sau nu prea va fi folosit ci va avea mai mult rol decorativ, caz în care ar trebui să alegi ceva mai finuț și mai micuț. Ai în vedere ca accesul către acesta să se facă ușor și să fie spațiu pe lângă el pentru o mobilitate ridicată.

Cumpara online de pe Vivre


Materialul


Cu toții cred că ne dorim ca toate produsele pe care le cumpărăm să dureze o viață, la fel și în cazul unui fotoliu, mai ales dacă va fi o infestiție generoasă. Materialul pe care îl alegi va influența foarte mult modul în care acesta se va lăsa îngrijit.


Dacă ai animale de companie sau copicii mici, nu ar trebui să apelezi la catifeaua aceea deosebită pentru că aceștia vor fi la rândul lor foarte atrași de ea și nu neapărat în cel mai plăcut mod.


Dacă ai un stil luxos pe care dorești să îl adopți, atunci ar trebui să alegi un scaun din piele sau un bumbac moale care ar atrage toate privirile.Optați pentru lână dacă sunteți în căutarea a ceva cu o senzație confortabilă, totuși, dacă aveți nevoie de un aspect mai formal, atunci un amestec de in este o alegere excelentă.

Cumpara online de pe Vivre


Culoarea


Culoarea este și ea foarte importantă, alege un model care să se potrivească fie cu canapeaua sau colțarul, fie cu covorul, astfel încât să creeze impresia de bun gust. Alege culori îndrăznețe dacă culoarea ta duce lipsă de așa ceva, invers, alege culori neutre dacă camera ta deja dispune de o mulțime de culori vii.

Cumpara online de pe Vivre


Forma


Forma fotoliului este și ea foarte importantă. Dacă vrei să fie totul perfect, ar trebui să țineți cont de ferestre, uși, dar și alte piese de mobilier din casa pentru a vă asigura că există un echilibru. Fotoliile nu ar trebui să fie masive și solide, iar dacă nu aveți loc de astfel de piese voluminoase, atunci un fotoliu înghesuit într-un colț nu ar fi alegerea perfectă.

Cumpara online de pe Vivre

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: