fbpx
Blog

Daca n-ai toate tiglele pe casa le gasesti la mine

Stiti emisiunea Visuri la Cheie? Aceea care in urma „Muta autocarul!” apare o casa misto?

Nu am sa vin sa mut autocarul ci am sa vin cu el plin de materiale de constructie necesare pentru realizarea unei locuinte asa cum va doriti.

Si, poate nu va doriti doar o locuinta, poate vreti sa ridicati un restaurant sau un hotel, sau un bloc de locuinte, sau poate pur si simplu credeti ca este necesar un update la propria voastra locuinta.

Vindem-Ieftin.ro reprezintă un concept UNIC pe piața materialelor de construcții din România, alternativa la comerțul clasic cu depozite și hipermarketuri. Clienții apelează la ei deoarece scurteaza lanțul clasic fabrică-client la nivel național, reduc costurile cu până la 10-15% și le ofera materiale de calitate.

Întotdeauna este nevoie de cineva care să inoveze pentru oamenii din jur și care să le ușureze viața și activitatea.

Impreuna cu sotul meu ne-am luat o casa in 2019. Am mers pe varianta simpla si am ales una gata facuta la care nu am avut nevoie de multe imbunatatiri.

Normal ca, pe mine personal, m-ar fi tentat sa ne construm una de la 0. Dar cum sa facem asta daca niciunu dintre noi nu avem cunostinte in domeniu? Stim amandoi cum arata o caramida, o usa si asa mai departe. Pe foaie, o poti desena destul de usor insa partea practica, ne omoara.

Este mult mai usor cand Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro vine pe piață cu un nou concept: Depozitul Virtual unde poti gasi materiale pentru structură și fundație, acoperișuri, izolații, tâmplărie PVC, instalații electrice, instalații termice, instalații sanitare, tencuieli decorative, amenajări exterioare, amenajări interioare, consultanță, Vindem-Ieftin.ro, Depozit Virtual, materiale de construcții. Vezi detalii.

Despre Depozitul Virtual trebuie sa stiti ca acționează ca un depozit convențional care are toată gama de materiale de construcții, numai că relația e mediată prin comenzi online și telefonice de către un consultant local cu expertiză în domeniul materialelor de construcții. Similar cumpărării dintr-un depozit local, clientul are marfa de calibru transportată la adresă, recepționând marfa doar la primire. Altfel spus, în magazinul fizic vede doar o mostră.

Pare simplu, nu? Este important ca lucrul acesta te ajuta sa economisesti timp si bani. Tii legatura cu un consultant local cu experienta si asa te indruma in achitizionarea tuturor materialelor necesare.

Construirea unei locuinte necesita mult timp si bani, asa cum am specificat si mai sus si este in interesul nostru sa economisim de ambele parti. Energia ne-o putem orienta catre amenajarea locuintei de exemplu.

Cu ajutorul meu si prin intermediul Depozitului Virtual iti poti amenaja si interiorul. Poate ti-ai dorit de cand te stii tapet in dormitor. Sau profile decorative in living.

Sau poate ai nevoie de o opinie: sa fie o canapea gri in sufragerie si scaune rosii pentru o pata de culoare?

Mie imi place mult ideea de a gasi intr-un loc tot ce a nevoie pentru amenajari interioare si pentru amenajari exterioare. Sa imi pot face o idee exact de cum imi doresc sa imi arate gradina si terasa. Daca sa optez pentru gazon sau pentru pavaje si jardiniere.

Cu ajutorul Depozitului Virtual poti gasi si termoizolatii. O solutie foarte buna avand in vedere la ce iarna se anunta. Nu dezvoltam subiectul 🙂

Mie mi-ar placea sa povestim mai multe la o cafea si sa iti arat exact ce inseamna acest concept si cum te poate ajuta. Ar fi de interes pentru tine sa stii ca nu platesti in plus pentru manipulari de stoc, depozitare si pierderi, transport sau comisioanele mesterilor.

Livrarea se face oriunde in Romania direct de la producator indiferent de cantitate iar pretul se poate negocia si difera in functie de cantitate si zona de livrare 🙂

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: