fbpx
Blog

Cartea tipărită vs audiobook/e-book

Carte tiparita sau audiobook/e-book? Aceasta e intrebarea. Cu un raspuns sigur si fara sa clipesc, eu aleg mereu cartea tiparita.

De mica mi-a placut sa citesc si iubesc cartile. Asa cum sunt, tiparite, ador mirosul de hartie si sa le rasfoiesc pagina cu pagina.

Le iubeam atat de mult, incat citeam tot ce-mi pica in mana. Imi amintesc ca, pe la varsta de 10 ani, am primit sub brad in ziua de Craciun o carte mare, galbena, cu o coperta frumoasa si tare, de carton, si un soricel de plus. Ce credeti ca m-a bucurat mai mult? Cartea, exact! A fost probabil cel mai frumos si indragit cadou din toata copilaria mea.

Dupa ce am devenit mama si timpul meu liber s-a limitat, pampersii au luat locul cartilor din mana. Acum, cand cel mic merge la gradinita iar eu m-am reintors la birou, cele 10 minute pe care le petrec in metrou pana la munca si inapoi, le dedic cititului.

Probabil fiecare are o metoda de a se relaxa si de a se deconecta insa pentru mine, cele 20 de minute cumulate pe zi de citit, imi relaxeaza complet mintea.

Stiu, de ceva timp, au aparut cartile si in format electronic insa, serios vorbind, pe mine acest trend nu m-a prins. Nici nu am incercat si nici nu sunt curioasa sa incerc. Cartea in format fizic ma face sa o citesc cu atata placere. Cum spuneam mai sus, fila cu fila, pana ajung la final si apoi o pun in biblioteca sau o daruiesc mai departe.

La Editura NICULESCU gasiti ambele formate de carti. Si, chiar ma gandeam: daca ar fi sa plec undeva, nu cred ca ar exista sa nu am loc de o carte. Sau maxim doua, in cazul in care una dintre ele e aproape de final.

Pe site-ul lor gasiti carti din mai multe domenii, cum ar fi: dezvoltare personala, carti pentru copii, fictiune, parenting si selfhelp si bineinteles ca mi-au atras atentia cateva titluri:

Cea mai frumoasă țară din lume

Regele junglei, Leul, a trăit în aceeași pădure încă de când s-a născut. Venise acum timpul să meargă și-n alte locuri, să vadă cea mai frumoasă tară din lume.
Dar care este aceasta?

Sunteți pregătiți să călătoriți în jurul lumii cu ajutorul acestei cărți?
Animalele povestesc rând pe rând despre țările în care trăiesc și, tot mergând de pe un continent pe altul, veți cunoaște culturi dintre cele mai diverse, cu tot ce au ele mai reprezentativ.

Rănile emoționale. Cum să devenim mai buni prin ceea ce ne provoacă suferință

Reacții excesive, o sete profundă de recunoaștere sau teama de abandon… Uneori, suntem prizonierii unor comportamente pe care le atribuim rănilor noastre emoționale. Și, cu cât căutăm mai mult să ne eliberăm de aceste sentimente de trădare, abandon, umilință, respingere sau nedreptate, cu atât mai mult ele par să persiste în viaţa noastră. Scrisă în stilul unei anchete, această carte ne ajută să descoperim care sunt cu adevărat cauzele suferinței și ce putem face concret pentru a ne elibera de aceasta, recâștigându-ne astfel forţa interioară. Rănile emoţionale pe care le identificăm şi apoi ni le asumăm, departe de a fi un handicap, pot reprezenta adevărate bogății, surse de bunăvoință şi toleranță care ne ajută să creștem și să evoluăm.

100 de lucruri pe care le fac liderii de top. Mici lecții de leadership

Acesta este un ghid care conține informații esențiale despre obiceiurile, instrumentele, tehnicile și mentalitatea celor care au ajuns lideri de top.

„100 de lucruri pe care le fac liderii de top” este plină de idei extraordinare prin care poți construi un viitor de succes și de lungă durată, toate alese cu mare grijă pentru a te ajuta să excelezi în orice post de lider pe care îl vei avea.

Fiecare capitol combină idei noi cu activități și exerciții menite să te ajute să devii un lider talentat și să-ți dezvolți un stil de leadership puternic și inteligent. Fie că deschizi cartea la întâmplare sau o citești de la început până la sfârșit, pe fiecare pagină vei găsi sfaturi inspiratoare și practice.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] Cartea tipărită vs audiobook/e-book […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: