fbpx
Blog noutati

YVY și Ninina, la Alist Designers Boutique

YVY și Ninina, la Alist Designers Boutique

Luna trecută, am găzduit la Alist Designers Boutique, din București Mall (lounge area), două branduri care ne sunt dragi, Moon by Dana Rogoz și Lisa & Co, iar ediția aceasta, între 13 mai și 9 iunie, te împrietenim cu YVY, brand specializat în produse de marochinărie, și Ninina, unde vei găsi cele mai cool piese vestimentare pentru copii. 

YVY este un brand cu tradiție, o afacere de familie care are peste 40 de ani experiență în domeniul marochinăriei. A început din pasiune pentru meseria de marochinar, dar și din dragoste pentru genți și portofele. Iar în timp, munca de calitate și designul modern al produselor YVY au dus la dezvoltarea brandului și totodată la câștigarea încrederii clientelor pe termen lung. Pielea din care sunt create gențile și portofelele YVY provine din Italia, iar designul variază de la clasic la modern. Așa că la Alist Designers Boutique vei găsi cea mai nouă colecție de genți și portofele YVY, dar și o selecție generoasă de all time favorites.

Ninina, așa cum povestește Irina Neacșu, a început dintr-o joacă, din dorința simplă de a crea haine frumoase pentru copii. În 2014, când i-a venit această idee, pe piață existau doar branduri care făceau haine pentru botez și petrecere. Iar abordarea ei este una mai relaxatată, colecțiile Ninina cuprinzând piese casual și practice, pe care copiii le pot purta zi de zi. „Obiectivul și visul meu este să am un produs 100% romanesc – de la materie primă și creație pănă la producție. În proporție de 90% am și reusit: materiale 100% bumbac și in, cu croiuri lejere si romantice, puțin iz vintage prin finisaje și accesorii. Iubesc simplitatea și cred în hainele pentru copii pe care și adultii ar vrea sa le poarte!“, spune Irina Neacșu, fondatorul Ninina. La buticul nostru din București Mall te așteaptă colecția de primăvară-vară 2019, dar și o surpriză – Irina a creat o colecție special pentru Alist Designers Boutique.

Alist Designers Boutique este un magazin de unde poți achiziționa piese din cele mai recente colecții ale unora dintre cei mai cool designeri români. Prin acest proiect, Alist Magazine și București Mall își propun să susțină designul autohton și le oferă designerilor un spațiu alternativ în care aceștia își pot vinde creațiile. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d