fbpx
Blog noutati

WatchShop.ro tinteste 30% din cifra de afaceri din brandurile exclusive in 2020

WatchShop.ro tinteste 30% din cifra de afaceri din brandurile exclusive in 2020

WatchShop.ro tinteste 30% din cifra de afaceri din brandurile exclusive in 2020

WatchShop.ro aduce în România brandul de ceasuri de designer Marc Jacobs, pe care îl distribuie exclusiv


– WatchShop.ro listează peste 30 de modele de ceasuri Marc Jacobs, cu prețuri ce pornesc de la 1.250 de lei și pot ajunge până la 2.250 de lei
– Ingersoll, Accurist, Sekonda și William S completează portofoliul de branduri exclusive

WatchShop.ro lansează în România un nou brand de ceasuri premium, Marc Jacobs, și completează, astfel, portofoliul de mărci pe care le distribuie exclusiv. În prezent, WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România, distribuie în exclusivitate 5 branduri: Ingersoll, Accurist, Sekonda, William S și nou lansatul Marc Jacobs.

Până la finalul anului, WatchShop.ro estimează că va genera din vânzările celor 5 branduri exclusive aproximativ 30% din cifra de afaceri totală. Brandurile distribuite exclusiv pot fi găsite online pe WatchShop.ro, în showroom-ul offline din București, din Strada Morilor Nr. 42, precum și la cei 12 parteneri din țară.

Ne aflăm într-un moment în care comerțul online este canalul perfect pentru retailul de accesorii, atrăgând tot mai mulți clienți din toate segmentele de public. La WatchShop.ro, acest lucru oferă o bază mai mare de analiză a preferințelor românilor în materie de ceasuri, astfel că selecțiile pe care magazinul online le oferă spre vânzare se pliază mai bine și mai rapid pe așteptările clienților.

„Am văzut, în ultimele luni, un interes crescut pentru ceasuri de designer, iar printre brandurile cel mai des menționate de clienții noștri se număra Marc Jacobs, pe care am decis să-l aducem în exclusivitate în România. Este un brand fashion, trendy și chiar aspirațional, aș spune, poziționat în zona produselor medium-high. Ne este foarte clar că, acum, Marc Jacobs se pliază foarte bine pe preferințele românilor, care caută ceasuri cu un design contemporan și pentru care alocă bugete mai mari decât o făceau înaintea pandemiei de COVID-19.

Este un moment oportun pentru comerțul online de ceasuri și bijuterii, care are toate premisele unei creșteri rapide, întrucât nevoia de interacțiune cu produsul nu este una mare, iar acest lucru este acum înțeles inclusiv de cumpărătorii care înainte erau exclusiv din offline”, spune Cătălin Florea, CEO WatchShop.ro.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: