fbpx
Blog noutati

Various Brands își extinde rețeaua cu încă un magazin, în Focșani Mall

Various Brands își extinde rețeaua cu încă un magazin, în Focșani Mall

Retailerul național Various Brands a deschis un nou magazin în țară, în Focșani Mall și se poate mândri cu o rețea de 22 de magazine în 18 orașe din România, dar și un magazin online, various-brands.ro. Various Brands comercializează articole vestimentare de la branduri renumite pe plan internațional, precum Nike, ADIDAS, Puma, New Balance, Reebok, Converse și multe altele.

Zona Moldovei nu este necunoscută retailer-ului național. Acesta se laudă cu magazine în orașe importante din regiune, precum Suceava, Piatra Neamț și Galați. Co-owner-ul Nicolae Popa a declarat: Deschiderea noului magazin în Focșani este un pas important în dezvoltarea rețelei naționale. Vom continua să investim în noi magazine în țară din dorința de a avea cât mai multe puncte prin care să interacționăm direct cu toți clienții noștri și să le oferim de fiecare dată ce au nevoie – produse de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Investițiile în locațiile fizice sunt susținute de cele în magazinul online, various-brands.ro. Bogdan Nania, co-owner Various Brands a adăugat: Vrem să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le facilităm accesul către articolele sport și casual de la marile branduri internaționale, prin urmare ne dezvoltăm constant atât prin deschiderea noilor magazine în cât mai multe orașe din țară, cât și prin investirea în platforma noastră de e-commerce.

Multibrandul cu 100% capital autohton este prezent pe piața din România din 2007, iar acum își așteaptă clienții și în noul său magazin din Focșani Mall cu articole sport și de lifestyle după ultimele trenduri, dar și cu oferte de neratat.

Various Brands este un multibrand național prezent pe piață din 2007, evoluând treptat cu noi și noi locații în București și alte 17 orașe din țară. În prezent, sunt 20 de magazine de linie Various Brands în Băneasa Shopping City, Mega Mall București, Sun Plaza București, Park Lake București, Shopping City Râmnicu Vâlcea, VIVO! Shopping Pitești, Shopping City Galați, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Ploiești, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanța, Iulius Mall Suceava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall, Shopping City Buzău, Promenada Mall Sibiu și Focșani Mall și 2 outleturi în Fashion House București și Centrul Comercial TOM Constanța. Multibrandul are și un magazin online, various-brands.ro.

Various Brands, your #sportexperience!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: