fbpx
Blog noutati

Vara aceasta, shopping-ul in siguranta este rasplatit cu premii surpriza la Promenada Mall

Vara aceasta, shopping-ul in siguranta este rasplatit cu premii surpriza la Promenada Mall

Vara aceasta, shopping-ul in siguranta este rasplatit cu premii surpriza la Promenada Mall

– Cumpărăturile în valoare de 500 de lei din Promenada Mall se transformă în noi oportunități de shopping


– În perioada 2 iulie-15 august, clienții Promenada Mall sunt întâmpinați cu surprize în vouchere cadou, o tombolă și alte cadouri
– Food court-ul de pe terasa Promenada își așteaptă vizitatorii în condiții de siguranță, în aer liber

Promenada Mall sărbătorește reîntâlnirea cu clienții săi și îi întâmpină cu vouchere de cumpărături, o tombolă și premii surpriză. Mai mult, terasa amplasată #PePromenada își așteaptă vizitatorii în condiții de siguranță, în aer liber, pentru experiențe culinare memorabile.

În perioada 2 iulie-15 august, bonurile de cumpărături se transformă instant în vouchere pentru și mai multe experiențe de cumpărături în siguranță și le oferă pasionaților de shopping o șansă pentru câștigarea premiului cel mare, două vouchere de cumpărături în valoare de 2.000 de lei fiecare, oferite prin tragere la sorți.

Cumpărăturile din magazinele din centrul comercial în valoare de 500 de lei, cumulat pe maximum 5 bonuri sau 1.000 de lei, cumulat pe maximum 8 bonuri, aduc garantat vouchere în valoare de  50, respectiv 100 de lei, dar și premii surpriză. Pentru a intra în posesia voucherului, clienții trebuie să prezinte bonul/bonurile la Info Point, în ziua în care au făcut cumpărăturile.

Clienții vor fi întâmpinați și cu reduceri speciale, în limita stocului disponibil de magazinul COCCINELLE inaugurat în luna iunie. Aici, clienții vor putea descoperi creații realizate din materiale premium și un design modern. Colecțiile brandului italian au fost special create pentru a pune în valoare încrederea fiecărei femei.

Pentru că vara aceasta sunt la modă experiențele de shopping în siguranță, la Promenada, toți vizitatorii trebuie își accesorizeze ținuta cu o mască de protecție, respectând normele de distanțare socială și recomandările igienico-sanitare impuse de autorități. Centrul comercial a investit în soluții avansate de protecție a zonelor predispuse atingerii (uși, spații grupuri sanitare, mese și alte suprafețe), soluții de filtrare a aerului și alte materiale menite să le ofere clienților încrederea că se află într-un spațiu sigur în care se pot bucura în continuare de cumpărături.

Mai multe informații sunt disponibile aici sau la Info Point în Promenada sau pe site-ul www.promenada.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial. Întregul regulament al campaniei poate fi consultat aici.

Voucherele cadou pot fi utilizate în magazinele partenere Promenada, iar lista completă poate fi consultată aici.

Despre Promenada
Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada este un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și iarna de un patinoar în aer liber, dar și un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent. La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor comercial din Europa Centrala si de Est. Pagina de FB: www.facebook.com/Promenadaro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: