fbpx
Blog noutati

Un dining în stil romantic de la Bonami

Subtilitate și feminitate – acestea sunt caracteristicile unei zone de dining în stil romantic, în care nuanțele cărămizii se împletesc armonios cu lemnul deschis la culoare și accesoriile din porțelan. Modelele florale sunt și ele de nelipsit, adăugând o doză de tandrețe și fragilitate în interior. Iată câteva sfaturi de la Bonami.

Zonă de dining romantică


O zonă de dining în stil delicat romantic nu trebuie să arate exagerat de feminin. În loc de culorile puternice roșu sau roz, apelează la nuanțele mai discrete – aduc un element feminin în decorul zonei de dining, dar în același timp conferă eleganță. În plus, pot reprezenta o bază ideală pentru o combinație de culori neutre.

Alături de câteva scaune și o masă din lemn deschis la culoare, zona de dining va părea mai spațioasă, aspect important, mai ales în încăperile mici.

Curbele sunt la modă


Marginile rotunjite ale mobilierului sunt nu numai sigure, ci permit și o trecere mai ușoară pe lângă mobilier. În plus, arată mai elegant și delicat.

Nuanțe de roșu
Culoarea roșie este pasională și energizantă. Iar în zona de dining, este perfectă pentru stimularea poftei de mâncare. Totuși, folosită peste tot poate fi prea mult, așa că folosește-o mai degrabă la accesorii, de exemplu, alegând un covor în aceste nuanțe.

Aranjament floral


În cazul decorațiunilor florale, alege ceva mai delicat. Florile cu un parfum gingaș și tulpină scurtă sunt perfecte pentru a fi puse într-o vază joasă.

Jocul texturilor


Cu materialele clasice, precum porțelan, sticlă, bumbac și in, nu poți da niciodată greș. Pentru ca piesele să nu arate prea rigide, axează-te pe structura și modelele lor, ba chiar și pe combinațiile dintre ele. De exemplu, poți crea o atmosferă plină de șarm combinând structuri textile mai aspre, cu gravuri delicate florale de pe pahare sau farfurii din porțelan.

Accentele potrivite


Combinarea diferitelor modele și texturi e o alegere interesantă. Pentru a obține un rezultat armonios, alege două culori sau materiale dominante. Blatul din lemn solid deschis la culoare și suporturile din ratan pentru farfurii scot în evidență vasele albe din porțelan, iar întregul set mai are nevoie doar să fie „colorat” puțin de câteva accente roșii de pe șervețelele crem.

Frumusețea stă în detalii

Șervetele din in, în special cele cu modele florale, completează de minune aranjamentul mesei. Arată bine chiar și puse ca într-un rulou și legate cu o panglică sau un șnur de iută. În plus, sunt și sustenabile.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: