fbpx

Top 5 rame de ochelari care te fac să arăți de milioane

Este amuzant ce diferența poate face o pereche de ochelari. Este de la sine înțeles ca atunci când porți ochelari, ești perceput în fata celorlalți ca o persoana inteligenta sau sofisticata. Adevărul este ca, unii dintre noi doar încercăm să arătăm adecvat.

Acum, lăsând la o parte impresia despre ele, haisa vedem un top 5 rame de ochelari care te fac sa arati stilata.

Rame rotunde

Sursa photo Pinterest

Probabil fanii lui Harry Potter ar fi mai mult decât încântați sa poarte tipul acesta de rame de ochelari. Ramele rotunde te duc cu gândul la persoanele care nu ies cu nasul din cărți însă lucrul acesta nu este neapărat rău. Sunt tipul de ochelari care din start te fac sa arati mai inteligenta și mai stilata. Poți fi găsiți în diferite culori pe Lensa.ro

Rame rosii

Sursa photo Pinterest

Dacă tot porti ochelari, de ce sa nu-i scoți și mai mult în evidenta? Ramele roșii sunt imposibil de ignorat și cu atât mai mult, iti accesoriseaza perfect tinuta. Pe Lensa.ro găsești foarte multe modele de rame roșii de ochelari.

Rame aurii

Sursa photo Pinterest

Ramele aurii sunt probabil cele mai stylish. Nu conteaza daca ești imbracata pentru o petrecere sau pentru o zi în care te relaxezi și vrei sa citești o carte, tipul acesta de rame sunt cele mai cool. Totuși, culoarea se potrivește mai mult pentru modelele de ochelari oversized. Vezi aici câteva mai multe modele.

Semi rama

Sursa photo Pinterest

Margini jumătate rama, jumătate lentila. Ce poate fi mai interesant? Găsești mai multe modele aici.

Rame pilot

Sursa photo Pinterest

Ramele stil pilot sunt cunoscute de la ochelarii de soare, dar se potrivesc foarte bine și pentru ochelarii de vedere. Ramele sunt subtiri iar forma lentilelor sunt ușor de recunoscut. Mai multe modele și culori poți găsi aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: