fbpx
Blog

Top 10 idei de decor interior cu produse de pe Vivre

Top 10 idei de decor interior cu produse de pe Vivre

Atunci când îți decorezi casa, poți ajunge la un punct în care te întrebi „ce altceva pot folosi?”. Ați epuizat numărul de fotografii pe care doriți sa le afișați pe pereți și se pare ca aveți mai multe lumânări decât magazinul de lângă voi. Oare ce alte articole puteți folosi pentru decor pentru a va putea simți ca acasă?

De aceea am făcut o lista cu top 10 idei de decor interior cu produse de pe Vivre. Pe lângă acestea, este bine de știut faptul ca, pe site-ul lor, găsiți foarte multe produse atât pentru casa, dar cât și pentru gradina și chiar și piese de fashion.

1. Decorațiuni pentru pereți

Atât de des, atunci când decorăm, ne concentrăm asupra a ceea ce este pe podea și ne neglijăm pereții. Am găsit o gamă mare de produse care arata fabulos și nu costa nici mult. Aici vedeți articolele disponibile.

2. Ceasuri

Un ceas de perete poate fi o piesă de decor frumoasă – chiar dacă în prezent avem timpul afișat pe aproape orice dispozitiv! Căutați unul care să se potrivească stilului vostru interior, indiferent dacă este industrial, contemporan sau altceva. Dacă nu sunteți sigur care este stilul vostru, avem noi câteva recomandări.

3. Lămpi de masă

De cele mai multe ori ne bazam pe luminile de pe tavan pentru a ne lumina casa și uitam de lămpile de masă sau de birou. Acestea din urma ofera lumină mai blândă și reduc umbrele dure din casa voastră. Vedeți care modele va plac de aici.

4. Lumânări

Lumânările adaugă o atmosferă unei case într-un mod în care puține piese de decor o pot face, deoarece funcționează pe simțul mirosului. Ne plac foarte mult acestea.

5. Covoarele

Covoarele definesc zonele din casa și pot înmuia pardoseala moale. Atunci când folosești unul colorat, poate deveni cu adevărat o piesa de arta pentru casa ta. Din fericire, avem foarte multe recomandări pentru voi și speram sa va găsiți preferatul.

6. Oglinzi

Creați iluzia unui spațiu mai mare cu ajutorul oglinzilor. Avem câteva modele frumoase care merg prinse chiar și de perete.

7. Perne

Rapid și ușor puteți schimba aspectul unei camere cu ajutorul pernelor. Sunt o modalitate excelentă de a introduce o nouă paletă de culori într-o cameră sau de a adăuga mai multă textură. Multe modele găsiți aici.

8. Plante de interior

Nu puteți avea niciodată prea multe plante de interior. Și nu a existat niciodată o gamă mai bună de plante de interior cum găsiți pe Vivre.

9. Scaune sau fotolii

Scaunul este un element de bază pentru fiecare camera. În baie poate fi suport pentru prosoape sau produse, în camera copiilor este de nelipsit. Fotoliile și ele sunt o piesa de decor excelenta, mai ales daca sunt și de tip balansoar pentru relaxare.

10. Vaze sau boluri decorative

Bolurile decorative mici sunt perfecte pentru a ține bijuteriile pe noptiera ta Sau pot fi umplute cu pietricele colorate. Vazele se găsesc în diferite culori și modele și adaugă un aspect frumos camerei tale.

Zilele acestea la Vivre este Black Friday și suntem curioși dacă v-ați făcut o lista de cumpărături. Noi suntem cu ochii pe fotoliile de tip balansoar. Ne place mult acesta, este fotoliu din ratan.

Dar, suntem cu ochii și pe lenjerii de pat pentru ca ne plac foarte mult si câteva ustensile pentru bucătărie.

Sperăm că lista noastră cu Top 10 idei de decor interior cu produse de pe Vivre vă va ajuta! Mai aveți un alt element de decor pentru casă care nu a fost listat? Distribuiți-l în comentariile de mai jos!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: