fbpx
Blog

Tehnologia ne ridica, tehnologia ne coboara

În articolul de azi am șansa să vă spun mai multe lucruri despre mine. Ce fac, cu ce ma ocup și cum ma ajuta tehnologia.

Nu știu câți dintre voi ma cunosc, însă am site-ul acesta din 2013. De ce l-am pornit? Sa spunem ca nu ma mulțumea locul de munca de la vremea respectiva și am încercat sa fac ceva al meu. Ceva care sa îmi aducă liniște, plăcere și creativitate.

Ma apucasem și de YouTube la vremea respectiva. Aveam ceva bani puși de o parte pe care i-am investit într-un aparat foto. Cu ajutorul soțului meu îmi realizam pozele și editam videourile.

În timp, am investit în aparatura mai performanta, lumini, componente PC, ruxacuri și genți pentru deplasări.

Este interesant cum tehnologia la tine acasă te poate scăpa de multe probleme și te poate ajuta sa îți pui la punct creativitatea.

Din 2017 m-am reorientat și site-ul l-am transformat într-un magazin online care promovează produsele altor magazine online cunoscute, în sistem de afiliere. Aici m-am oprit pentru ca este domeniul care din punctul meu de vedere mi se potrivește cel mai bine.

Pentru ca sunt specialist marketing, m-a ajutat sa îmi promovez munca asa cum știu eu mai bine. Nu pot trai fără tehnologia de acum. Fără telefonul mobil care ma ajuta sa îmi realizez video-urile necesare. Fără trepied și lumini care îmi ușurează munca atunc când am nevoie sa fac un tiktok sau o prezentare pentru produse.

Laptopul pe care îl am tot timpul la îndemână și de pe care scriu acum acest articol. Internetul unde avem acces la toate informațiile.

Este foarte interesant faptul ca în ziua de azi, chiar dacă ești adeptul sportului și călătoriilor, ai posibilitatea sa lucrezi în acest timp pentru ca ai la tine toate necesare.

Sa mai menționez faptul ca noi, în prezent, ne găsim pasiunea cu ajutorul tehnologiei? Nici nu știu ce ne-am face fara ea! Este într-o continua dezvoltare și la fel și noi! Ne permite și ne ajuta sa fim creativi. Sa ne informam din diferite surse, sa învățăm de la alții.

Profesional, am avut foarte multe suișuri și coborâșuri. Însa prin pasiunea mea și prin site-ul acesta care îmi reprezinta toată munca, am ocazia sa ma dezvolt și sa infloresc asa cum îmi doresc.

Folosesc cel mai des telefonul mobil si asta pentru ca muncesc foarte mult cu ajutorul lui. Scriu articole, încarc produse, muncesc de la distanta pentru job, țin legătură cu clienții. Totul cu un singur device.

Am descoperit de curând Spacer.ro care creează confort tehnologic prin echipamentele electronice și IT, livrate în fiecare casă, a început în anul 2012, iar de atunci portofoliul nostru s-a dezvoltat continuu, ajungând să acopere o gamă largă de produse: periferice PC, scaune pentru gaming, accesorii laptop și smartphone, soluții de stocare, cabluri, etc.

Spacer.ro oferă soluții IT pentru toate nevoile tale, prețuri excelente pentru produse de calitate și mai ales pentru a ne bucura împreună de inovație, chiar acasă.

Sunt curioasa, pe voi cum va ajuta tehnologia? Știu ca este într-o continua schimbare, dar o folosiți pentru creativitate, nevoie sau doar pentru munca?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: