fbpx
frumusete

Spring SuperBlog 2016

Au mai rămas doar câteva zile până la 1 martie, când începe o nouă ediție a competiției noastre, cea de-a 12-a. Și, deși tradiția era ca înscrierile să înceapă chiar în ziua de lansare a competiției, văzând pe grupul Facebook SuperBlog că deja mulți participanți mai vechi sau mai noi freamătă în așteptarea noii provocări de primăvară, am decis să nu vă mai ținem în suspans. Așadar, astăzi, 24 februarie, am dat startul înscrierilor!

Dacă sunteți curioși și dornici de noi probe care să vă pună inspirația la încercare, să vă crească adrenalina și să vă ofere șansa de a va întrece atât cu voi înșivă, cât și cu ceilalți concurenți, să câștigați premii și să vă faceți prieteni, vă invităm să citiți regulamentul, să vă anunțați pe blog participarea și apoi să completațiformularul de înscriere.

În premieră, vom avea o ediție Spring SuperBlog puțin mai lungă decât v-ați obișnuit, adică va dura până la 11 aprilie 2016. Mai multe probe = mai multe premii :) Plus un bun prilej să verificăm împreună dacă poate fi creativitatea leac pentru astenia de primăvară.

Acestea fiind scrise, vă invităm să vă alăturați comunității de superbloggeri creativi și abia așteptăm să vă citim articolele în cadrul competiției. Marți, 1 martie, veți afla și prima probă din Spring SuperBlog 2016. Ce să fie, ce să fie…?

Eu m-am inscris, abia astept noile provocari si va invit si pe voi 🙂

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Echipa SuperBlog spune:

    Bun venit in SuperBlog, Dora! Ne bucuram sa te avem alaturi si abia asteptam sa iti citim articolele in competitie.
    Multumim pentru participare si iti dorim mult succes! 🙂

    1. va multumesc frumos, abia astept :*

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d