fbpx
frumusete

Shopping la evoMAG.ro

       Site-ul evoMag este administrat de 8 ani de zile, iar in momentul de fata contine peste 120.000 de produse active in domeniul IT&C, Telecomunicatii si FMCG.

       Succesul si popularitatea site-ului se datoreaza oamenilor cu care lucreaza si grija pentru clientii pe care ii pastreaza de-a lungul anilor, punand pe primul loc nevoiele lor. De aceea, evoMAG iti asigura produse de buna calitate, garantii rezolvate in regim de urgenta, livrari cat mai rapide, pretul produselor cat mai bun. 

        In prezent site-ul detine 160.000 de conturi active si este vizitat zilnic de 30.000 de persoane.

Facilitati oferite:

– Notificari prin SMS: Clientii primesc SMS-uri cu starea comenzilor, livrarea lor, notele de transport pentru identificarea exacta a situatiei coletelor.
– Notificare eMail: Clientii primesc mail-uri cu informatii exacte despre starea comenzii.
– Stocuri ONLINE: Am implementat afisarea stocurilor ONLINE in timp real pentru ca si clientul sa fie cat mai informat cand face o comanda, sa isi rezerve produsul in timp real. 
– Timp exact de livrare: Se afiseaza in timp real pe pagina produsului timpul exact de livrarea a produsului in functie de momentul cand se face comanda si de metoda de livrare. 
– Costuri de livrare in timp real: Se afiseaza in timp real in cos in functie de adresa/localitate/judet costul transportului (se estimeaza chiar si greutatea produselor din cos). 
– Mesagerie online: Suntem MEREU online pentru si in slujba clientului. 
– Comanda online: Am redus comanda online la numai 3 pasi care se parcurg in MAXIM 30 secunde. Comenzile se preiau foarte rapid !

In perioada aceasta, evoMAG ti-a pregatit oferte de Paste pe care nu le poti refuza. Reduceri substantiale la foarte multe produse.

Eu am gasit ce cadou o sa-i fac prietenului meu. Am gasit un rucsac foto Imagine  un trepied polaroid 

Imagine si ne-ar mai trebui si un robot de bucatarie  pe care l-am si gasit Imagine .

EvoMAG chiar este de foarte mare ajutor in perioada aceasta! 🙂

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: