fbpx
Secretara - Renee Knight

Secretara – Renee Knight

Secretara – Renee Knight

Iti stie toate secretele. Dar oare le va pastra? Un thriller contemporan uluitor de ingenios. – Paula Hawkins, autoarea bestsellerurilor Fata din tren si In ape adanci Dupa Avertisment, care i-a adus faima internationala, Renee Knight revine cu un thriller psihologic avand in centru un personaj spectaculos de diabolic, ce iese din tipare.

Inca din prima zi ca asistenta personala a celebrei Mina Appleton, Christine Butcher a inteles foarte bine ce se asteapta de la ea. Loialitate totala. Discretie totala. Timp de douazeci de ani, Christine a fost cea mai devotata angajata, martora tacuta a tuturor evenimentelor din viata Minei. Zi dupa zi, an dupa an, Christine a fost acolo, invizibila – urmarind, ascultand, invatand toate secretele din jurul ei. Pazindu-le bine. Dar anii de loialitate si discretie au pretul lor. Iar Christine va plati in cele din urma. Pentru ca exista o linie periculoasa intre supunere si obsesie. 

Un dublu portret psihologic sclipitor de bine zugravit. – Sunday Times O poveste exploziva despre razbunare. – Good House Keeping Un thriller cinematic, de atmosfera, perfect pentru a fi ecranizat. – Kirkus Reviews Inainte de a se dedica scrisului, Renee Knight a realizat documentare de arta si a semnat scenarii de fi lm si televiziune pentru BBC, Channel Four si Capital Films. In 2013, a absolvit cursul Writing a Novel de la Faber Academy. De aceeasi autoare, la Editura Trei a aparut romanul Avertisment (2015).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: