fbpx
noutati

Ryan Reynolds, noua imagine a parfumurilor Armani Code

parfum armani code absoblu

 

Ryan Reynolds, noua imagine a parfumurilor Armani Code

 

Carismaticul actor Ryan Reynolds este noua imagine a parfumurilor Armani Code.

Noua campanie Armani Code, care îl are ca protagonist pe actorul și producătorul canadian Ryan Reynolds, va fi lansată în luna februarie.

„Ryan Reynolds întruchipează perfect senzualitatea modernă a bărbatului Armani Code: o persoană cu carismă, autentică, cu un stil effortless și doza potrivită de ironie”, a declarat Giorgio Armani.

parfum armani code

Prima campanie în care apare Ryan Reynolds este cea dedicată parfumului Armani Code Absolu, noua lansare Armani Code. Filmul a fost regizat de Reed Morano, câștigător al unui premiu Emmy pentru serialul „The Handmaids Tale”, iar fotografiile au fost realizate de Matthew Brookes.

Lansat pentru prima dată în 2014, Armani Code este întruchiparea modernă, plină de personalitate, a unui bărbat care stăpânește, fără efort, arta seducției. Parfumul se află în top 10 parfumuri masculine din întreaga lume.

Ryan Reynolds este unul dintre cei mai versatili actori, cunoscut pentru rolurile sale din filme de acțiune, comedie, dar și drame, în palmaresul acestuia regăsindu-se titluri precum „Deadpool”, „The Hitmans Bodyguard”, „Life”, „Safe House”, „Buried”, „Green Lantern”, „Woman in gold”, „The change up” sau „The proposal”.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: