fbpx
frumusete

Room tour

Nu, nu va invit la un room tour al apartamentului in care locuiesc acum ci la unul in care ma visez cam peste 2-3 ani. Locuinta visurilor mele este formata din: camera mea si a iubitului meu, o camera pentru viitorul nostru copil ( care sper sa fie fetita ), o camera unde se va afla biroul nostru, o baie langa camera noastra si inca una langa camera copilului. Sa nu uitam nici de un hol lung si spatios.

Bineinteles ca voi apela la Diego pentru consiliere personala mai ales ca ma asteapta cu un loc de parcare gratuita si cu o cafea calda. Vreau ca tot apartamentul sa beneficieze de acelasi model de parchet laminat si cum imi doresc ca totul sa fie amenajat in alb si negru, nici nu cred ca va ia foarte mult sa va dati seama de culoare.

5996285495806-laminalt-padlo-woodstep-dual-wide-10mm-19022-hikory-alba-enterior-01

Camera noastra mi-o doresc nu foarte incarcata si sa contina un pat matrimonial, o biblioteca pe care sa isi faca loc si televizorul si un dressing. Inca nu ma pot decide asupra covorului. Va atasez mai joc cateva poze poate primesc un ajutor din partea voastra.

Camera de lucru va contine un beauty bar, un birou, camera foto si luminile. Aici imi imaginez totul alb mai ales ca in aceasta camera voi realiza tutorialele de machiaj pentru voi si vreau sa fie totul cat mai curat.

Era sa uit de perdele si de draperii. Iarasi voi merge pe acelasi model atat pentru camera noastra cat si pentru camera de lucru.

Camera fetitei obligatoriu va fi cea mai vesela si cea mai colorata. Peretii vor fi lila, un patut si un pat pentru cand va mai creste, un birou micut tot lila dar mai inchis se duce putin spre mov, un dressig, o biblioteca si multe-multe jucarii. Parca deja vad totul in fata ochilor.

Sunt atat de multe covoare pentru copii mai ca le-as cumpara pe toate si le-as schimba in fiecare zi.

M-am gandit la covorasul din mijloc insa intre noi fiind vorba, cred ca pe cel cu ursulet o sa il pastrez pentru mine.

Baia copilului va fi si ea in tonuri foarte jucause cel putin pana va creste iar a noastra mi-as dori sa fie asa cum am vazut de foarte multe ori in filme: aproximativ la fel de mare ca o camera, doua chiuvete una langa cealalta, o oglinda imensa, iar cada..oh Doamne, cada vreau sa se transforme intr-un jacuzzi!

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016

 

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: