fbpx
fashion noutati

Revin în tendințe! Imprimeurile cu forme geometrice, preferate și în 2018.

În general, conform relatărilor din lumea fashion, se încearcă crearea unei imagini mai mult sau mai puțin extravagante și pline de îndrăzneală a femeilor care se vor conectate la un anumit trend. Din acest motiv, creatorii de modă au făcut eforturi semnificative pentru a readuce în prim plan must have-ul anilor trecuți, reprezentat de imprimeuri florale, în carouri sau în diverse forme geometrice, realizate cu ajutorul liniilor drepte sau curbe, de diverse grosimi și lungimi. Aparent este un lucru foarte complicat, însă rezultatele prezentate de către mai mulți creatori de modă din românia demonstrează că acest lucru a meritat și merită în continuare.

Regândirea cromaticii vestimentare prin utilizarea nonconformistă a figurilor geometrice au contribuit la producerea unor articole elegante, atractive și râvnite și în 2018. În produsele mai multor case de modă se observă apelul la linii, unghiuri, cercuri și arcuri în apariție proprie sau în combinație cu alte detalii de design.

Reieșind din prezentările agențiilor de modă, pe lângă imprimeurile revenite în vogă, foarte potrivite în acest an sunt și ținutele din cap până în picioare compuse din același material. Potrivit acelorași surse, în ceea ce privește fustele, vara aceasta se poartă cele de lungime medie, până la genunchi sau trei sferturi.

Studiind actualele tendințe fashion, se pare că elementele vestimentare cu diverse forme geometrice reprezintă pe bune o tendință jucăușă în acest an, elemente care dau frâu liber imaginației, remarcându-se în mod special prin jocurile de culori și forme, dar și printr-un simț estetic foarte bine accentuat. La o atare combinație putem fi sigure că o ținută va fi mai mult decât specială, de aceea celelalte accesorii trebuie alese cu grijă.

În continuarea ideii, fie că vorbim de anumite grupuri de elemente geometrice sau de paleta coloristică folosită, articolele vestimentare cu astfel de imprimeuri trebuie să facă obiectul achiziției pentru orice garderobă cu pretenții de respectare a trendului. Acest gen de print-uri realizate parcă de o super-imprimantă multifuncțională din viitor, pot fi asortate cu fel și fel de piese vestimentare, putând fi purtate atât pe elemente casual, cât și pe niște piese mai elegante.

 

Fiind destinate femeilor cu personalitate și cu mai multă îndrăzneală, hainele cu forme geometrice pot oferi persoanei un spirit tineresc, creat în mare parte de liniile curbe. Acestea sunt principalul mijloc prin care se denotă stil și rafinament creativ, ceea ce conferă articolelor vestimentare cu imprimeuri în forme geometrice șansa de a face parte atât din ținutele de zi, cât și din cele business sau clasice, elegante. Totodată, aceste tipuri de haine sunt o metodă minunată utilizată cu succes de către doamne pentru a masca sau a scoate în evidență diferite părți ale corpului.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: