fbpx
Blog

Previziuni numerologice pentru anul 2023

Stiu ca va fi un articol total atipic de ce v-am obisnuit pana acum, mai ales pe un site nisat pe frumusete si cumparaturi online. 

Mergand pe principiul ca omul cat traieste invata, este momentul ca site-ul meu sa mai vina cu ceva in plus. Aproape nimeni nu stie de inclinatia mea catre numerologie si astrologie. Ma fascineaza atat de tare incat am inceput de ceva timp sa le aprofundez si sa le pun in practica. 

Nimic nu este întâmplător in viata noastra iar totul se intampla cu un scop. Eu personal sunt intr-o continua invatare, desi marea mea pasiune ramane nisa fashion and beauty cu care v-am obisnuit pana acum si de care ma voi ocupa in continuare. Am simtit insa, ca este momentul sa aduc aici si altceva nou care imi place.

Nu imi doresc ca acest articol sa fie unul lung asa ca hai sa vorbim putin din punct de vedere numerologic despre anul 2023 care este aproape de final. Oare la ce se refera si ce are de oferit pentru fiecare in parte? 

2+0+2+3=7

Vibratiile numarului 7 declanseaza schimbari care pot atinge intr-un mod dureros emotiile. Apar schimbari in relatiile de prietenie, in relatiile romatince, acasa, la job si chiar si in sufletul personal, asa ca, anul 2023 nu va fi deloc unul usor. Partea buna este ca, aceste probleme ne ajuta pe noi ca oameni sa evoluam si sa avem mai multa incredere in noi.

Numarul 7 este despre spiritualitate si despre lectiile pe care le invatam in acest an. Este un an al progresului spiritual si tot ceea ce se intampla sau se va intampla in acest an ne va forta sa dam o importanta mai mare problemelor spirituale legate de viata. 

In acest an oamenii se pot imbolnavi sau pot pierde un membru al familiei sau al unui prieten. Este posibil ca oamenii sa fie nevoiti sa aiba grija de cineva sau sa arate dovada de compasiune si intelegere fata de alti oameni sau de aspecte ale vietii.

In acest an oamenii simt nevoia sa se ocupe mai multi de ceilalti, sa fie preocupati de problemele lor si daca este necesar, sa ofere sprijin. Cand apar probleme in propriile relatii, cel mai usor va fi rezolvarea cu calm si rabdare.

Daca mai sus am vorbit la modul general de cum ne influienteaza cifra 7, sa vedem cum ne va influienta si in functie de anul personal al fiecaruia.

Pentru calcul avem nevoie de ziua si luna in care ne-am nascut la care adaugam anul curent. Luam exemplu datele mele:

9 (ziua) + 8 (luna august) + 2023 

9+8+2+0+2+3=24 Adunam cele 2 cifre, rezultatul trebuie sa fie pana la 9.

2+4= 6

Eu ma aflu acum in anul personal 6.

Mai jos, sa vedem ce reprezinta pentru fiecare cifra in parte:

An personal 1

An de noi inceputuri,favorabil initiativelor curajoase, casatoriei, intrarii intr-o relatie de durata,lansarii intr-o cariera sau afacere, investitiilor, deciziilor. Toate oportunitatile aparute si nevalorificate in acest an se raporteaza pentru mai multi ani. 

1 este numarul sinelui si vei dobandi o cunostinta de sine mult mai mare in acest an. Vei invata despre individualitate si despre schimbarile vitale care trebuie sa aibe loc in interiorul tau daca doresti sa obtii ceea ce ai nevoie.

Vei invata despre individualitate, leadership si originalitate si vei avea nevoie de o mare incredere pentru a lua deciziile necesare.

An personal 2

An de asteptare, de triere serioasa a initiativelor din anul anterior, de scadere a energiei si entuziasmului, de selectie a relatiilor, de cooperare, de parteneriat, de casatorie sau separare, de manifestare a emotiilor, de infruntare a fricilor, de rezolvare a situatiilor de familie.

An personal 3

An favorabil distractiei si calatoriilor succesului, exprimarii artistice , aventurii, explorarii, urcarii pe scena, cu atentionare speciala din cauza cheltuielilor fara masura. An dedicat sportului liber, activitatilor preferate, calatoriilor lungi si relatiei cu strainatatea, nasterii unui copil sau oricarei activitati creative. Anul 3 este un an de poveste, memorabil, cu cel putin un eveniment semnificativ ca un arc peste timp. Poate fi un an al unei intalniri remarcabile cu o persoana care ne marcheaza viata in plan personal sau profesional si prin care suntem legati iremediabil, in general prin recunostinta, chiar daca exista si urme de suferinta ce se topesc dupa acest an.

An personal 4

An de munca si reconstructie, de reorganizar, de progres lent, de infruntare a unor blocaje, de renuntare la o parte din noi pentru a creste intr-o alta directie.

An de perseverenta care necesita o atentie speciala acordata sanatatii. Munca in acest an implica atat epuizare profesionala cat si responsabilitati personale care pe alocuri sunt resimtite ca pe o povara sau ca pe niste constrangeri. 

In anul 4 trecem numeroase probe ce presupun pierderi, facem salturi de intelepciune, trecand prin momente dure de cadere, frustrare si renuntare. Anul are o puternica amprenta karmica iar deciziile grele ne calesc forta interioara si ne ajuta sa intelegem ce vrem si nu mai vrem de la viata noastra.

An personal 5

An de schimbari, cel mai dinamic an, plin de calatorii si noi cunostinte, an de usurare generala favorabil orientarii in cariera si schimbarii domiciliului. An de libertate personala, cu dorinta de aventura , an de instabilitate, favorabil educatiei, cercetarii, comunicarii, scrisului, creativitatii, activitatilor comerciale si copiilor, indragostirii ( de o persoana, de o idee, de un proiect, de un hobby).

An personal 6

An de responsabilitate fata de familie, an de succes profesional, favorabil casatoriei, dar si renuntarii la o relatie (personala sau profesionala) care nu mai aduce satisfactie. An de devodament si identificare cu problemele celor de acasa, un an de relaxare financiara, dedicat placerilor si activitatilor care aduc bucurie de viata. An de armonizare a relatiilor si de impartasire a iubirii, in care iubim si ne simtim iubiti ( in general, fara a ne limita la iubirea romantica).

An personal 7

An de retragere si izolare, de incetinire a ritmului vietii, de delimitare a spatiului personal, an de introspectie si meditatie, de specializare intr-un domeniu, de deschidere spirituala, de dezvoltare personala, de consolidare a relatiei cu Dumnezeu. An de evenimente imprevizibile, de castiguri miraculoase, de interventie divina in viata de zi cu zi.

An personal 8

An centrat pe viata concreta, pe atingerea succesului, pe realizari si performanta, an de reculegere a roadelor, an de crestere profesionala si financiara, marcat de dificultati afective si de riscuri medicale. An de progres prin efort si ambitie, an in care ii sustinem pe altii, renuntam la control si ne folosim puterea asupra altora. Ca si anul 4, an cu un pronuntat caracter karmic, in care viata noastra urmeaza un curs pe care nu-l putem impiedica, intrucat ne conduce spre ce avem nevoie, nicidecum spre ce ne dorim noi. 

An personal 9

An de incheiere a unui ciclu, de definitivare a unor capitole, de concretizare a unor planuri vechi, de inchidere a unor activitati si relatii, de pregatire a terenului in alte relatii si directii profesionale, an de fluctuatii financiare, de relatii cu strainatatea, de dezvoltare a unei noi viziuni asupra vietii si de planificare a unui nou ciclu.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: