fbpx
Blog

Pentru tălpi și călcâie fine și delicate, măștile Parasoftin®sunt FA-BU-LOA-SE!

Șosetele exfoliante Parasoftin® sunt deja cunoscute și apreciate așa cum merită, pentru că au dovedit că oferă exact ceea ce promit: îndepărtarea eficientă a calusurilor prin înmuierea stratului cornos al pielii, îndepărtarea pielii aspre și bătătorite, hidratarea și catifelarea pielii tălpilor. Însă îngrijirea picioarelor nu se oprește aici, pentru că ele merită chiar mai mult de atât. Pentru a completa ceea ce au făcut șosetele exfoliante și a păstra și mai mult timp ceea ce s-a obținut cu cu ajutorul acestora, folosește acum și Parasoftin® Mască hidratantă sau Parasoftin® Mască regeneratoare pentru picioare!

Parasoftin® Mască hidratantă se recomandă persoanelor care se confruntă cu o piele uscată și foarte uscată la nivelul picioarelor. Aceasta conține ulei de măsline (sursă bogată de acizi grași nesaturați care creează un strat ocluziv, recondiţionează, hidratează și hrănește pielea), glicerină  (hidratează eficient pielea și ajută ingredientele active să pătrundă în profunzimea pielii; accelerează regenerarea pielii și asigură un aspect sănătos) și aloe, care hidratează, are efect calmant și susține regenerarea pielii. Cu puterea celor trei ingrediente, masca hidratantă catifelează, netezește și îngrijește pielea tălpilor și a călcâielor, hidratează pielea picioarelor, menține un aspect normal al pielii tălpilor și călcâielor și le redă sănătatea și frumusețea pe care o merită din plin.

Piele aspră, uscată și crăpată la nivelul tălpilor, care prezintă și calusuri? Parasoftin® Mască regeneratoare se descurcă admirabil în astfel de situații! Știe și poate să îngrijească, netezească și să catifeleze pielea tălpilor și a călcâielor, având un efect regenerator asupra lor, conferă o senzație de confort, redă și menține aspectul lor normal și sănătos. Cum?! Nu e niciun secret și nicio magie, chiar dacă pare că este! Toate aceste beneficii sunt datorate ureei, untului de Shea și celui de Cupuaçu, betainei, pantenolului și complexului hidratant de miere, fructe de cactus, pere și fructul pasiunii. Untul de Shea, bogat în vitamine și fitosteroli, regenerează intensiv pielea și o protejează împotriva factorilor externi, untul de Cupuaçu susține bariera naturală de protecție, catifelează și netezește pielea, urea, pantenolul și betaina o hidratează, o regenerează și îi îmbunătățește textura, iar complexul de miere și fructe exotice o netezesc și îi conferă un aspect sănătos. Nu merită picioarele tale un așa tratament?! Orice comentariu ar fi de prisos… Tălpi hidratate și regenerate înseamnă și frumusețe, dar și sănătate!

Parasoftin® – Soluția pentru tălpi fine!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: