fbpx
Blog noutati

P.U.R.E – produse vegane pe care o să le iubești

Gama P.U.R.E de la Londa Professional

P.U.R.E – produse vegane pe care o să le iubești

Atunci când vrei să îi oferi părului tău tot ce e mai bun, optezi pentru produse vegane de îngrijire. Produse cu ingrediente curate, fără parabeni, silicon sau coloranți artificiali.

Gama P.U.R.E de la Londa Professional este o linie de produse vegane, pline de ingrediente care iubesc părul. Ai să le iubesti și tu!

Motive pentru care să optezi pentru produse cu ingrediente de origine naturală

Produsele naturale sunt cele mai căutate în domeniul îngrijirii și al frumuseții, mai ales de către persoanele care pun sănătatea pe primul loc:

– 53% aleg produsele naturale și organice deoarece sunt mai prietenoase cu organismul uman;

– mai mult de 75% sunt de acord că este greu să afli care dintre produsele existente pe piață sunt de fapt naturale / organice;

Șamponul, Conditionerul și tratamentul P.U.R.E conțin până la 95% ingredient de origine naturală. Formula acestora a fost inspirată de untul de shea pentru a oferi îngrijirea ideală firului de păr.

Un păr sănătos are nevoie de produse curate de îngrijire

ȘAMPON – Curăță cu blândețe părul pentru o strălucire naturală, sănătoasă. Este ideal pentru părul uscat și tern. Produsul conține 91% ingrediente de origine naturală, formulă fără sulfați, fără parabeni, fără siliconi, fără coloranți artificiali.

CONDITIONER – Hrănește și hidratează părul pentru o strălucire naturală și sănătoasă. Este ideal pentru părul uscat și tern. Conține 91% ingrediente de origine naturală, formulă fără parabeni, fără siliconi, fără coloranți artificiali.

TRATAMENT – Hrănește și hidratează profund părul pentru o strălucire naturală, sănătoasă. Este un produs ideal pentru părul uscat și tern. Conține 95% ingrediente de origine naturală, formulă fără parabeni, fără siliconi, fără coloranți artificiali.

Produsele din nouă gamă P.U.R.E de la Londa Professional sunt vegane (fără ingrediente de origine animală sau derivați).

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: