fbpx
noutati

Osteria Zucca – restaurantul de pe Jean Louis Calderon, autorizat de Accademia Italiana della Cucina

Aventura bucureșteană te poartă pe străzile înguste din centrul Bucureștiului, la numai 5 minute de mers pe jos de la TNB. Osteria Zucca este locul care bucură sufletul citadinului sătul de agitatie și zgomot urban, dar ahtiat după savuroasa mâncare italiană. Osteria Zucca are o bucătărie care te răsfață și te încântă, cu un meniu variat și bogat în preparate cu diverse sortimente de fructe de mare, la fel ca în Bella Italia.

IMG_1586IMG_1588IMG_1589

Este locul unde găsești paste light, diferite feluri de pește și nenumărate dish-uri recomandate celor care țin post. Este restaurantul destinat relaxării și tuturor celor care tânjesc după câteva ore petrecute într-o atmosferă caldă și prietenoasă, specific italienească. Intimitatea restaurantului transformă  Osteria Zucca în opțiunea preferată de multe persoane publice, care se pot bucura în liniște de timpul lor liber, în compania oamenilor dragi.

 

Este în topul localurilor recomandate pentru cine romantice, pentru sărbători în familie, dar mai ales pentru lăsat grijile deoparte, deoarece vizitatorul este susținut de o atmosferă cozy, cu arhitectura în stilul rusticului italian, o lumină difuza, care creează o atmosferă intimă și confortabilă, scaune confecționate din lemn masiv și, bineînțeles, muzică italiană în surdină.

IMG_1590IMG_1591

 

Osteria Zucca este locul evadării pentru românul îndrăgostit de Italia și de gastronomia sa. Restaurantul nu lasă loc de critici, iar acest lucru a fost certificat și de Accademia Italiana della Cucina, care a descoperit în preparatele de aici o fărâmă din inima Italiei și din respectul ei pentru mâncare.

 

Meniul include:

Paste: ,,Spaghetti al pomodoro”, ,,Tagliatelle ai funghi porcini”, ,,Tagliatelle salsiccia e funghi”, ,,Tagliatelle gamberi e zucchine”, ,,Linguine mari e monti”, ,,Linguine ai frutti di mare”, ,,Bucatini all’ Amatriciana”, ,,Penne salmone, gamberi e spinacci”, ,,Tortellini di salmone con gamberi e asparagi”, ,,Tortellini panna e prosciutto”, ,,Gnocchetti ai 4 formaggi”, ,,Gnocchetti ragu e funghi”.

Aperitive: ,,Antipasto della Zucca’’, ,,Bruschette miste”, ,,Carpaccio di manzo”, ,,Caprese”, ,,Prosciutto crudo con grana padano”, ,,Assaggio di formaggi”, ,,Tartar de somon”, ,,Prosciutto crudo San Daniele”, ,,Buratta”.

Meniul mai include și: supe și feluri principale, preparate pe bază de pește și carne la grătar, salate și orez, pizza și deserturi.

 

Coordonate:

Osteria Zucca, str. Jean Louis Calderon, nr. 41

Telefon: 031 420 6814

Website: http://www.osteriazucca.ro

Facebook: facebook.com/Osteriazucca/

Instagram: instagram.com/restaurantul_osteria_zucca/

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d