fbpx
Blog

O toamnă ȋndrăgostită de culori

În cel mai recent magazin PEEK & CLOPPENBURG din PROMENADA, cel mai nou mall din CRAIOVA, toamna se aşterne la picioarele tale adresându-ţi o invitaţie de nerefuzat: accesul la o feérie de culori.

Pentru că toamna semnifică bogăţie, P&C te provoacă să te laşi cuprins de bogăţie ȋn culori, texturi, ȋn diversitatea stilurilor şi varietatea brandurilor.

În noul magazin de 2800 de mp din Promenada Craiova, P&C oferă peste 100 de branduri sub acelaşi acoperiş. Ţinuta potrivită stilului personal pentru orice ocazie, nu este un mit tocmai datorită atentei coordonări a gamei de produse ce include atât branduri exclusive, cât şi renumitele branduri internaţionale. Noul magazin pe un etaj intenţionează să le ofere clienţilor o stare de bine, un spațiu ideal pentru a găsi inspirația alegerii unei ținute care să îi reprezinte, aceștia având la dispoziție o varietate de colecții premium de la branduri de top – Hugo, Boss, Tommy Hilfiger, Joop!,  Polo Ralph Lauren, Marc Cain, CK Jeans, Tommy Jeans, dar şi branduri exclusive P&C precum Jake*s, Review, McNeal şi Christian Berg.

Albastru electric, aquamarine, turquoise, bleu pudrat, galben pal, galben muştar, auriu, orange, corai, roşu, fuchsia, roz barbie, verde pastel, verde fistic, verde lime, verde măsliniu, smarald, alături de nuanţele clasice de beige şi caramel vor răspunde celor mai exigente gusturi ȋn materie de fashion.

Divizia de sport-fashion cu piese ce pot fi integrate ȋn ţinutele zilnice, un trend ȋn creştere ȋn cadrul publicului tânăr este o direcţie specială a magazinului P&C Craiova ȋntr-un design mai plăcut și facil în identificarea pieselor preferate şi a ofertelor speciale.

###

 Despre Grupul Peek & Cloppenburg: 

Grupul Peek & Cloppenburg Group cu sediile in Düsseldorf și Vienna est recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari retaileri multibrand de îmbrăcăminte, reprezentat prin 160 de magazine in Europa, dar accesibil și prin intermediul a 5 magazine online. Datorită selecției atente a trend-urilor celor mai de top branduri pe segmentul de îmbrăcăminte de lux, dar și ale brandurilor creative dedicate tinerilor, P&C este magazinul multibrand ce le oferă clienților săi experiențe individuale la cumpărături.

Astăzi, grupul are aproximativ 16,000 angajați în 16 țări. În completare la P&C, grupul de companii deține și magazinul dedicat exclusiv bărbaților, ANSON’S, precum și Magasin du Nord.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d