fbpx
Blog

O singură canapea în 3 stiluri diferite de la Bonami.ro

O singură canapea în 3 stiluri diferite de la Bonami.roGusturile nu se discută, însă sunt schimbătoare. Dacă nu ești convins de stilul pe care vrei să îl abordezi în livingul tău, nu îți face griji! Bonami.ro vine în ajutorul tău și îți prezentăm canapeaua Bobochic Balio, o piesă elegantă, dar și confortabilă în același timp.

Acest model de canapea se potrivește cu trei stiluri diferite: scandi, industrial și glamour. Îți rămâne doar să o combini cu accesoriile și decorațiunile specifice stilului preferat de tine.


Industrial special


Acest stil distinctiv este potrivit pentru cei care visează la atmosfera lofturilor din New York, care combină piesele inspirate de halele industriale de la începutul secolului trecut cu elemente moderne.

Un stil îndrăzneț pentru cei care știu ce vor. Metalul rece și sobru se combină armonios cu elemente calde precum lemnul, pielea sau blana.

Nuanțele neutre de gri scot în evidență accentele de galben închis.


Scandi fresh


Cu stilul scandinav, nu dai greș niciodată, mai ales datorită designului simplu și funcțional. Dar dacă nu te bucuri de aspectul auster și minimalist, îl poți înviora cu ușurință cu decorațiuni și accesorii în diferite culori.

Conturează o atmosferă spațioasă și luminoasă în living cu nuanțe pastelate de verde mentol pe care le poți alege pentru un tapet nonconformist! Axează-te pe forme simple și culori deschise.

Glamour sublim

Poți oferi o notă neconvențională livingului cu ajutorul accesoriilor
în nuanțe metalice, a accentelor de marmură sau a pernelor din blană pufoasă.

Pentru a face interiorul să pară și mai luminos, creează un echilibru între materiale dense și elemente mai „greoaie” cu piesele subtile și piesele cu forme simple, cum sunt, de exemplu, picioarele mesei sau anumite corzi. Nu uita să amplasezi în decor și câteva perne și plante de apartament!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: