fbpx

Nutribullet® 600W, 20.000RPM, 5piese Delimano

Indiferent dacă pregătești sosuri delicioase sau smoothie-uri pline de vitamine, Nutribullet reprezintă robotul ideal în bucătăria modernă. Are un motor de 600 W, cu 20.000 RPM și mișcare ciclonică, care transformă fructele, legumele, nucile și gheața într-o băutură delicioasă. Bucură-te de toate aceste beneficii cu Extractorul de Nutrienți Nutribullet Black!

Descoperă cele 5 caracteristici principale ale robotului Nutribullet®:

Nutribullet 600 5pcs Black
Lamele robotului Nutribullet® sunt concepute pentru a extrage nutrienții, transformând alimente obișnuite în superalimente pline de vitamine.

Nutribullet 600 5pcs Black
Răsucește lamele, clătește-le cu apă și detergent de vase și pune cana pe raftul superior al mașinii de spălat vase. Sănătate fără prea multe bătăi de cap.

Nutribullet 600 5pcs Black
Știai că cele mai multe smoothie-uri pot fi preparate în mai puțin de 60 de secunde? Cu robotul Nutribullet® te bucuri de alimente sănătoase în zilele pline.

Nutribullet 600 5pcs Black
Designul simplu și intuitiv face din acesta un dispozitiv pe care îl vei folosi în fiecare zi. Tot ce trebuie să faci este să împingi, să răsucești și să amesteci. Da, atât de ușor.

Nutribullet 600 5pcs Black
Cu un motor de 600 W, robotul Nutribullet® poate transforma orice – de la căpșuni la spanac, totul într-o textură fină, ușor de băut.

Zdrobește alimentul preferat și bucură-te de un preparat plin de vitamine
Bucură-te de doza zilnică de vitamine, minerale, fibre și alți nutrienți cu Nutribullet®, singurul robot de bucătărie cu o putere de amestecare extraordinară. Blenderele de ultimă generație, cum ar fi Nutribullet®, pregătesc cu ușurință băuturi sănătoase și pline de vitamine din fructe și legume proaspete. Datorită motorului puternic și mișcării ciclonice, vei putea zdrobi chiar și nuci, semințe, tulpini groase, precum și coaja fructelor și a legumelor cu ajutorul lamelor dure din oțel inoxidabil ale Robotului Nutribullet®.

Nutribullet 600 5pcs Black
Motor de 600 W și lamă extractoare de ultimă generație
Nutribullet® nu este ca orice alt blender. Cu un motor de 600 W, lamă extractoare și mișcare ciclonică, acesta transformă orice aliment într-o băutură plină de vitamine și nutrienți.

Designul unic al lamei extractoare și mișcarea ciclonică generează puterea de a zdrobi semințele dure, tulpinile groase și coaja, extrăgând astfel vitaminele și nutrienții din alimente. Lama este fabricată din oțel inoxidabil și nu are nevoie de ascuțire.

Nutribullet 600 5pcs Black
Cană încăpătoare pentru bunătăți delicioase și sănătoase
Extractorul de nutrienți Nutribullet® Black, de 600 W și cu 5 piese, include o cană mare (0,7 l), utilizată pentru prepararea unor smoothie-uri delicioase și sățioase. Cu Nutribullet® vei descoperi o nouă modalitate de a mânca sănătos și, în același timp, gustos – adaugă orice dorești în cană, împinge compoziția și vei pregăti cel mai fin smoothie într-un timp record.

Nutribullet 600 5pcs Black
Carte de rețete sănătoase
Pe langă Robotul Nutribullet®, vei beneficia și de o carte plină de rețete delicioase și hrănitoare, care te vor face să te simți mai bine atât fizic, cât și psihic.

Nutribullet 600 5pcs Black

Comanda online de pe Top-shop

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: