fbpx
fashion

Nu știi ce să mai îmbraci? Ia-ți cămașa albă și creează-ți ținuta perfectă!

Cămașa albă a fost privită întotdeauna drept piesa obligatorie în dulapul fiecărei doamne preocupate de imaginea ei la serviciu. Stilul clasic a impus cămașa albă sub sacoul negru. Purtând-o astfel, succesul îți era practic garantat. Astăzi însă, cămașa albă este piesa esențială în orice garderobă. Aceasta te poate salva de fiecare dată când ești în pană de idei. Combinată și accesorizată corect, cămașa albă te poate ajuta la formarea celor mai rafinate și stilate out-fituri. Mai jos vezi câteva combinații care niciodată nu vor da greș:

  1. Cămașa albă și denimul – O combinație extrem de stilată care poate fi purtată oricând este formată dintr-o cămașă albă și o pereche de jeanși; și nici măcar nu contează dacă pantalonii sunt de tip boyfriend sau cu talie înaltă. Împreună, cămașa albă și denimul, îți vor oferi un look proaspăt, impecabil.
  2. Cămașa albă și fusta – Și iarăși, nu contează ce tip de fustă alegi. Fie că e vorba de fusta mini, midi sau maxi, te vei îndrăgosti de această combinație. Pe lângă faptul că vei arăta feminină, întotdeauna vei impresiona prin rafinamentul unei astfel de ținute. Sharon Stone, la una dintre aparițiile sale pe covorul roșu, a purtat o fustă lila cu o cămașă albă împrumutată din dulapul soțului și a reușit, astfel, să eclipseze toate celelalte ținute prezentate la eveniment.
  3. Cămașă albă și puloverul – Poți amăgi cu brio anotimpul friguros cu o ținută pe cât de stilată, pe atât de comodă. Combinația poate fi purtată într-un stil casual cu o pereche de skinny jeans sau într-un stil office, dacă puloverul este monocromatic, iar fusta sau pantalonii asortați sunt clasici.
  4. Cămașa albă și eșarfele – Ai observat cum cele mai elegante doamne poartă eșarfe colorate fără a diminua din rafinamentul ținutei? Cămășile albe bine croite îți vor permite să te joci cu eșarfele colorate oferindu-ți, totodată un aer clasic și nobil. Îți poți asorta o eșarfă mare peste umeri și legată în față sau poți să-ți iei o eșarfă mică pe care să o înfășori în jurul gâtului, în interiorul cămășii. Cu o astfel de ținută, te vei face întotdeauna remarcată.
  5. Cămașa albă de tip rochie – Beneficiul cămășii albe de tip rochie este că poate fi purtată cu ghetele tale preferate sau cu o pereche de sandale cu toc. Dacă vrei să îi adaugi o notă de romantism, ia-ți o geantă de paie și un buchet de frezii și savurează privirile admirative.
  6. Cămașă albă și pantalonii de tip culottes – Cămașa albă îți asigură o bază nemaipomenită pentru adoptarea ținutelor noi. Ia-ți pantalonii culottes, atât de iubiți în ultimele sezoane și cu siguranță vei face furori. Simte-te liberă să-ți manifești frumusețea și să-ți trăiești momentele preferate, indiferent de timpul de afară.

k

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: