fbpx
Today Tomorrow Always de la AVON

Noutăți romantice în gama iconică Today Tomorrow Always de la AVON: parfumuri premium inspirate de scrisori reale de dragoste

Noutăți romantice în gama iconică Today Tomorrow Always de la AVON: parfumuri premium inspirate de scrisori reale de dragoste

VON vă invită să retrăiți magia unei veritabile povești de dragoste cu noua sa serie de parfumuri premium Today Tomorrow Always, care vorbesc despre cele mai frumoase fațete ale iubirii. Trilogia TTA Elixirs of Love incapsulează trei arome intense, extrase din cele mai romantice flori, infuzate cu esențe naturale de cea mai înaltă calitate. Parfumurile sunt realizate manual cu expertiza unor parfumieri de top, pentru a oferi o impresie unică, de lungă durată. 

Fiecare dintre cele trei parfumuri descoperă câte un moment-cheie al unei povești de dragoste adevărate, prin farmecul unor arome romantice și memorabile:

  • vorbește despre prima impresie captivantă, despre emoția primei întâniri. Mirosul dulce si senzual al trandafirului turcesc – clasic, feminin – este perfect pentru a crea o primă impresie de neuitat.
  • and Iris surprinde magia momentului inefabil în care iubirea e mărturisită. Chimia unică dintre neroli și frumusețea pudrată a irisului e asemenea potrivirii perfecte dintre doi îndrăgostiți care își descoperă și declară sentimentele.
  • descriepuritatea zilei în care  „pentru totdeauna” a începutIasomia albă, pură, și tuberoza senzuală reprezintă buchetul floral care a făcut ziua căsătoriei atât de specială și zilele care au urmat, de neuitat.

Cele 3 parfumuri TTA Elixirs of Love sunt disponibile în noua broșură AVON, ce poate fi accesată și în variantă digitală, și pot fi comandate online de pe site-ul www.avon.ro/ebrosura/.

În această perioadă, clienții AVON care comandă produse beneficiază de livrare direct acasă, prin curier.

TTA First Date of Turkish Rose, Apă de parfum, 30 ml, preț: 75 lei

TTA Falling in Love With Neroliand Iris, Apă de parfum, 30 ml, preț: 75 lei

TTA A Marriage of Jasmine and Tuberose, Apă de parfum, 30 ml, preț: 75 lei

AVON România, un portofoliu de peste 200 de arome

De-a lungul timpului, peste 200 de parfumuri AVON au intrat în topul preferințelor femeilor, reprezentând diverse stări de spirit – energia, eleganța sau senzualitatea. Gama Today Tomorrow Always de la AVONcare aniversează anul acesta 16 ani de prezență în România, continuă să  fie numărul 1 în alegerile româncelor.   

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: