fbpx
frumusete

Noi informatii despre Make-up Fest <3

Macheta Make-up Fest

Alexandru Abagiu, Mirela Vescan si multi altii te asteapta la MakeUp Fest

MakeUp Fest este cel mai interesant eveniment creat pentru profesionisti, student si oricine altcineva interest de domeniul makeup. Evenimentul reuneste cele mai importante branduri din domeniu, cele mai noi produse si cele mai interesante tratamente – totul intr-un singur loc: Palatul Copiilor in 25 si 26 octombrie 2014.

Reusind sa adune la un loc cele mai bune produse si cei mai in voga artisti ai industriei, MakeUp Fest isi doreste sa informeze, sa inspire si  sa ajute la crearea unor noi trenduri in materie. Acest eveniment de doua zile va fi plin de produse locale si nationale, de make-up artisti romani si de peste hotare, de tehnologie de ultima ora si cele mai interesante trucuri.

Doar la MakeUp Fest vei avea ocazia de a cunoaste cei mai in voga makeup artisti din Romania si din Europa – te asteapta Masterclassurile semnate de ALEXANDRU ABAGIU, UMBERTO BORELLINI, EFANO ANSELMO, MIRELA VESCAN si  RENATA ABDULAEVA.

Lista completa a masterclassurilor Makeup Fest

Alexandru Abagiu, make up artist oficial L’Oreal Paris –  Airbrush 2.0 : Bridal Make up; Photosensitive: Fashion Makeup

Manuela Aida Sandhof,  Makeup artist şi director Malu Wilz România –Golden Secrets

Mariana Grindei, make-up artist&trainer Paese – Paralelă între influenţa rusească şi cea europeană în machiaj

Mirela Vescan, Make-up artist oficial Rimmel London, Ambasador Ardell în România.  – Arta curcubeului în machiaj

Umberto Borellini – Cosmetolog, profesor universitar, Italia – Face to face

Ana Maria Ţurcanu – Trainer Makeup Shop,   Acoperirea tatuajelor cu ajutorul aerografului

Stefano Anselmo,  Makeup artist, profesor la Academia Stefano Anselmo, Milano, Italia – Machiajul etnic;  Wedding makeup (avanpremiera lansare carte)

Renata Abdullaeva  – Makeup artist, Republica Moldova.  Medaliată cu aur la Campionatul Mondial de Make-up 2014.  Machiaj de podium pentru concurs, realizat în acuarelă

Inna Musinscaia – Makeup artist, Republica Moldova. Medaliată cu argint la Campionatul Mondial de Make-up 2011.  Machiaj pentru podium.

Oxana Novacovici – Makeup artist Atelier Paris – Corecţia în machiaj – contouring, corectarea formei ochilor şi buzelor. Combinarea dintre tehnica acuarelei şi cea a creionului.

Ruxandra Dobrescu, Profesor şi director Şcoala de machiaj Kruger Brent – Photoshop-ul pentru makeup-artişti. Prelucrarea digitală

Antonia Rondelli,  Makeup artist şi trainer Professional Make-up – Antonia Rondelli şi Şcoala de Machiaj Professional Make-upBody Painting show

Ileana Popescu, trainer în micropigmentare Goldeneye România  si Simona Ghiurtu director marketing Goldeneye România – Invitație la dialog. Micropigmentarea – metodă de înfrumusețare – responsabilitate și pasiune.

Diana Harja – Artist visual, cosmetoterapeut, Kosmetikos  – Călătorie interioară. Performance

Make Up Fest ofera o ocazie unica de a explora cele mai noi produse si tehnologii din fiecare categorie anexata domeniului beauty, totul pentru a te propulsa intro noua etapa a carierei si frumusetii tale.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: