fbpx
NIVEA-lanseaza-o-noua-gama-de-antiperspirante-NIVEA-FRESH

NIVEA lanseaza o noua gama de antiperspirante: NIVEA FRESH

Produsele din noua gamă asigură protecție eficientă, pe care te poți baza timp de 48 de ore și au parfumuri proaspete și revigorante, inspirate din natură.


În plus, formulele delicate nu irită pielea, se usucă rapid și oferă o senzație de confort pe parcursul întregii zile.

Noile antiperspirante NIVEA Fresh sunt disponibile în trei variante de parfum diferit: unul cu arome florale fine, al doilea cu note citrice energizante si al treilea cu parfum delicat de bumbac.

– NIVEA Fresh Blossom cu flori & lemongrass
Formula de îngrijire cu esențe florale fine, note exotice de lemongrass și arome delicate oferă protecție eficientă timp de 48 de ore.

Pe lângă faptul că este extrem de aromat, lemongrassul are și proprietăți antibacteriene. În îngrijire, este folosit pentru a energiza și tonifia pielea, iar în antiperspirantul NIVEA Fresh Blossom, alături de flori delicate, oferă o notă puternică de prospețime, ideală pentru confortul fiecărei zile active.

– NIVEA Fresh Citrus cu lime & portocală
Notele energizante ale parfumului citric de lime se potrivesc perfect cu aroma subtilă a florilor de bergamotă, iar rezultatul este o piele protejată, cu parfum proaspăt și revigorant!

Bergamota face parte din familia citricelor și este cel mai delicat dintre ele. Apreciată pentru proprietățile de calmare și întinerire a pielii, în antiperspirantul NIVEA Fresh Citrus oferă o senzație de confort și un parfum proaspăt pentru întreaga zi. Lime-ul este cunoscut pentru aroma sa inconfundabilă, plină de prospețime și este un bogat antioxidant care ajută pielea să-și păstreze aspectul tânăr și luminos.

– NIVEA Fresh Gentle cu bumbac delicat
Bumbacul este renumit pentru proprietatea lui de a absorbi și elimina umezeala, find folosit intens in industria textilă, iar în antiperspirantul NIVEA Fresh Gentle aduce o senzație plăcută și confortabilă de prospețime și protecție uscată, fără să irite pielea sensibilă a subrațului.

Noile antiperspirante NIVEA FRESH au la bază formule ce inhibă înmulțirea bacteriilor și un PH scăzut, pentru a reduce umezeala. În plus, gama NIVEA Fresh oferă o varietate de parfumuri revigorante, inspirate din natură. Iar formulele sunt blânde, dezvoltate special pentru a nu irita sau usca pielea delicată a subrațului.

Mai multe detalii despre noua gamă găsiți aici: www.nivea.ro/noudela-nivea/deo-ap.  

Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: