fbpx
Blog Home&Deco shopping

Mobilier pentru living -sursa de inspiratie

Mobilier pentru living -sursa de inspiratie

Nu este neaparat nevoie sa pictezi tot peretele din living in rosu pentru a avea efectul dorit. Locul acesta poate arata cu adevarat minunat si daca se afla intr-o camera cu tematica de cowboy. Secretul prin care poti crea un living cu atmosfera de relaxare este ai posibilitatea sa poti realiza un mic sanctuar fara sa tii cont de atat de multe detalii tehnice.

Un mobilier pentru living trebuie sa aiba un aspect confortabil, antic si rustic atat timp cat iti doresti sa mergi catre acest stil. Nu este necesar ca intregul mobilier pentru living sa fie din lemn. Trebuie sa ai grija in momentul in care aranjezi mobilierul in sufragerie sa faci sa para camera mare, luminoasa, aerisita si bineinteles cu cat mai mult spatiu pentru miscare.

De cele mai multe ori, daca iti doresti sa combini alb si negru pentru mobilierul pentru living va fi nevoie de foarte mult timp la dispozitie si o atentie necesara ca sa obtii exact ceea ce vrei. Living-ul este printre cele mai importante camere din casa. De obicei este prima camera pe care musafirii tai o vad. Este fara indoiala in centrul atentiei tuturor.

mobilier pentru living

buton-3

Set de mobila living din MDF si furnir

buton-3

Canapea extensibilă

buton-3

Canapea colt

buton-3

Coltar extensibil Como cu sezlong pe dreapta

buton-3

Coltar extensibil Genova Small cu sezlong pe stanga

buton-3

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d