fbpx

Makeup Fest 2014

Am fost,  m-am distrat, mi-a plăcut. S-a nimerit ca în prima zi sa ningă cu fulgi mari și deși. Iarna în octombrie :)). Mi-a luat 1 ora sa ma pregătesc pentru eveniment și uite și rezultatul.

image

La Makeup Fest am avut onoarea s-o cunosc și pe domnișoara de la PR, Alina. Foarte simpatica și de treaba. Mi-a făcut un tur al locului și mi-a spus ce trebuie sa fac.  Deh, era prima oara când participam undeva în calitate de Blogger, partener media. Este un început în toate :p. Am prins foarte puțin și la final prezentarea de la Paese.
Am făcut câteva poze asa din mers, cum se spune.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Normal ca nu am rezistat reducerilor asa ca am achiziționat și eu cate ceva. Zilele ce urmează o sa îmi pun imaginația la încercare și o sa testez noile produse. Atenție, urmează machiaje noi :)).

image

image

image

image

Toate sunt bio. O sa scriu într-un alt articol despre ele și o sa va prezint și ofertele și preturile.
Pentru cine nu știe, sunt un mare fan al revistei Makeup Magazine și spre norocul meu am dat de reprezentanții ei acolo și mi-am luat 3 numere care îmi lipseau. Revista a fost la prețul de 10 lei.

image

Si sigur ca nu putea sa lipsească vinerea din post asa ca mi-am făcut și eu poze acolo. M-a însoțit o fosta colega de liceu. Nu o mai văzusem de mult timp..

image

image

image

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: