fbpx
Blog

Jucării interactive pentru bebeluși 0-12 luni

Jucării interactive pentru bebeluși 0-12 luni

M-am gândit sa realizez un articol cu o parte din jucăriile interactive pe care le are Sebastian. Bineînțeles, are mult mai multe jucării dar tinde sa se ducă către acestea.

Ca sa fie complet, articolul ar trebui sa conțină și celelalte jucării care nu sunt jucării dar care prezintă un interes mare pentru el: reviste și cărți pe care se taraste și pe care le rupe fericit, sticle, cutii, linguri, etc.

Sigur ca, și mie îmi plac foarte mult jucăriile și am tendința sa ii cumpăr toate nebuniile. Unele îl încântă, altele mai puțin… Cu altele se împrietenește puțin mai greu, și tot asa.

De aceea am făcut un top al jucăriilor interactive care cred ca vor fi de interes și pentru alți bebelusi.

Jucarie Fisher Price – Pisica pe aspirator cu sunete

Noi avem deja un robot aspirator asa ca m-am gândit la unul și pentru Sebi. Ca sa nu-l mai atace pe Jhonny (în continuare face asta).

Apeși pisica pe cap și pornește și canta singura. Sau, lui Sebi ii place sa porneasca butonul direct pentru ca luminează. Are mai multe melodii care se pot schimba și canta chiar și „miau” – sa se familiarizeze copilul cu sunetul pisicii.

Elefant interactiv Peek a Boo

L-am văzut foarte mult prin reclame pe net. Varianta în romana dar am zis sa încep cu varianta în engleza. Era mult mai ieftina și am găsit-o și la reducere pe Emag. Canta, joaca cucu-bau și da din urechi.

Inițial nu a fost incantat de prezenta lui dar ii place sa ii roada urechile când le mișcă în timp ce canta. În funcție de starea lui, îl mai trage și de trompa🤣

Carusel Interactiv Multifunctional IDL Jolie Magic Night

Prima jucărie luata de când l-am adus din maternitate. Inițial am zis ca este o porcărie chinezeasca și scumpa pe deasupra, dar, în timp ne-am dat seama ca a meritat toți banii. Are multe melodii, steluțe luminoase și colorate care se reflecta pe tavan, telecomanda pentru pornire-oprire și avioane care se învârt. În crizele de plâns, sau în momentele în care trebuia schimbat noaptea și voiam sa rămână liniștit, porneam caruselul. Ii capta toată atenția.

Bineînțeles, pentru ca a mai crescut și începuse sa îl roada și pătuțul i-a fost desființat, l-am aruncat. Dar, ne-am făcut treaba cu el iar lui Sebi i-a plăcut.

Saltea cu apa centru de activitati pentru bebelusi, AEXYA

Moale și interesanta pentru ca atunci când sta pe ea, încep sa se plimbe toate figurinele. Noi am folosit-o mai mult pentru exersarea statului pe burtica pentru ca nu ii plăcea deloc și trebuia distras.

Centru de activitati bebelusi Mappy Toys Tonomatul educativ

Bun, acesta este un exemplu de jucărie care este recomandat bebelușilor mai mari. Nu va lăsați păcăliți și nu cumpărați jucării doar pentru vârstă X. Centrul acesta de activitati l-a atras din prima. Și îl are de la 6 luni. Trage de mânere, o sucește pe toate părțile, ii place când canta și luminează și chiar ii place sa o lovească.

Jucarie M-Toys Viermisorul plimbaret

Viermisorul acesta merge singur dacă îl apeși pe cocoasa. Capul ii luminează atunci când canta și părăie atunci când îl sucesti. Bineînțeles, Sebi este fascinat de rotile lui cu bile colorate. Ii place sa le învârtă singurel.

Rata Dansatoare cu sunete si lumini

Nu cred ca exista o jucarie mai zgomotoasă și mai enervanta ca rața asta. Cântă, luminează și dansează. În timp ce Sebi o adora și a învățat sa o pornească și oprească singur, eu o urăsc cu tot sufletul. Dar lui ii place, îl calmează, uneori chiar îl distrage. Are o placere sa ii roada aripile în timp ce luminează.

Jucarie zornaitoare Monkey

Tot printre primele jucării luate, nu face absolut nimic. Zornaie și este colorată. O roade și gadila mărgelele de pe inel.

Jucarie chitaitoare Baby Ono Luna

La fel ca zornaitoarea de mai sus, nici asta nu face altceva decât sa chitaie. A avut o perioada în care o rodea. Este din material moale.

Melc cu lumini si bile saltarete B.Toys

Cumpara Online

Well, asta e o jucarie la care mi-am luat țeapă când am comandat-o. Ma așteptăm să trag de ea și sa meargă singura. Nu face deloc lucrul acesta, trebuie sa o apeși pe buton ca să lumineze și sa sară bilelele care fac și zgomot.

Jucarie bebelusi Noriel Bebe – Mingiuta dansatoare

Cumpara online

Tipul de jucărie care face masaj. Pe Sebi îl zguduie din toate încheieturile când este pornita. Pentru ca are capetele cât de cât moi, va puteți distra când sunt în erupție dentara. Înainte sa apară primii dinți pentru ca le masează gingiile și le zguduie fălcile. Da, suntem exact tipul acela de părinți.

Jucarie interactiva Hola Toys, Triceratops cu lumini si sunete

Ii luminează nasul și se plimba prin toată casa în timp ce canta și scoate sunete. Sebi își rupe genunchii după ea prin casă.

Zornaitoare gingivala pentru bebe

Mai, ideal am luat-o sa o folosească pentru dinți. Sa o roada. Este atras în schimb de obiecte și jucării cât mai tari. Dar, chiar și asa, a găsit o metoda sa se joace cu ea. Se pune pe spate, un capăt îl tine în cei 2 dinți pe care ii are momentan, și de celalalt capăt trage cu picioarele. Smart, nu? 😎

Zornatoare Pisicuta, cu lumini si sunete

Are 2 astfel de jucării. Capetele merg roase pentru ca sunt moi. Ii luminează burta și canta diferite melodii.

Jucarie interactiva Hola Toys, Ratoiul verde dansator, cu sunete si lumini

Iarăși, o jucarie adecvata pentru bebeluși mai mari. N-are nici o treaba! Dansează, se plimba și canta. Nu înțelege Sebi nimic din ce spune el, dar ii place cum luminează și cum i se mișcă gatul.

Jucarie Lamaze – Delfinul Filip

Mama lui de delfin! I l-am luat de la 6 luni. Ma gândeam ca nu face nimic în afara de faptul ca fosneste la atingere și ca merge agățat la cărucior. Dar, ce sa vedeți? Dacă trageți de inelul de sus (unde scrie un mare evident Pull me) da din coadă. Și îl amuză maxim! A descoperit mama dintr-o greșeală.

Steluta Vise placute – galbena

Cred ca cele mai liniștitoare melodii le are steluta asta. Iar imaginile sunt foarte colorate și se învârt. Este una dintre jucăriile preferate ale lui Sebi.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: