fbpx
Blog

Iarna aceasta ne tine de cald Confort Merino

Toamna s-a instalat de curând și odată cu ea au apărut și temperaturile scăzute. Foarte puțin mai durează și iarna își va face și ea simțită prezența.

Știu, nu ne place acest lucru. Ne îmbrăcăm mai gros, ne este mai frig și de cele mai multe ori parcă nici nu o sa ne mai vina sa ieșim din casă.

Deși suntem obișnuiți sa avem în locuința o temperatura de pana la 25 de grade, vreau sa va anunț ca temperatura optima pentru somn este de 19 grade.

Nu ne dorim sa avem un somn agitat, iar noi ca să putem funcționa cum trebuie pe timpul zilei, avem nevoie de 8 ore de somn pe noapte.

Personal, nu-mi place frigul. Dar, vreți sa va spun ceva? Indiferent de sezon, nu pot dormi imbracata. Da, pe timpul zilei ma infofolesc cât de mult pot și îmi plac hainele comode și pijamale pufoase. Dar, atunci când trebuie să dorm, nu suport pijamalele pe mine.

Pentru ca sunt mama de copil foarte mic, somnul de noapte pentru mine a devenit un lux. Încerc, pe cât de mult pot, sa îmi creez altfel confortul în pat apeland la produsele de pat din lana de la Confort Merino.

Pilota de lana sau plapuma de lana devine cea mai buna prietena a mea în sezonul răcoros. De ce din lana? Pentru ca:

Relaxează ritmul cardiac

Au o capacitate de termoreglare superioara

Rezistență sporită la rupere a umpluturii
Control crescut asupra distribuției uniforme a lanolinei de pe fibra de lână
Drapaj excelent
Mediu hipoalergenic, antibacterian și rezistență la mucegai în mod natural
Sustenabilitate și etică
Zero Plastic
Spălarea lânii în centre certificate ecologic
Îndepărtare totală a impurităților vegetale prin pieptănare – doar prin procedee mecanice
Certificare Oeko-Tex – Standard 100 Class 1

În plus, produsele Confort Merino sunt rezultatul muncii depuse de o echipă minunată ce împărtășește cu pasiune aceeași viziune, de a schimba modul în care lumea percepe produsele din lână. În produsele Confort Merino folosim cele mai bune materii prime – Lâna Merinos și Bumbacul Organic – cu scopul final de a oferi produse de calitate și durabile.

Ca sa putem reduce riscul de îmbolnăvire dar și sa ne bucuram de confortul termic, asa cum ne ajuta produsele de pat de lana, temperatura din camera în care dormim nu trebuie sa fie nici prea scăzută dar nici prea ridicata.

O temperatura de 19 grade în dormitor îți poate influenta sănătatea și starea de spirit. Poți avea parte de un somn odihnitor evitând insomniile și îți îmbunătățești metabolismul.

Corpurile noastre sunt programate să experimenteze o ușoară scădere a temperaturii seara. Coborând termostatul noaptea poate ajuta la reglarea temperaturii și poți transmite corpului că este timpul să te culci.

Cum ne asiguram un somn odihnitor noaptea?

Ne punem la somn și ne trezim la aceeași ora chiar și în weekenduri

Evitam mesele care ne pot pica greu la stomac seara și băuturile cu acid

Folosim produse din pat de lana

Aerisim zilnic incaperea

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Mulțumim pentru articol! 🙂

    1. Cu mare drag! ❤️

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: