fbpx

Ganduri de final de an

Doar ce am terminat de facut salata asa ca am fugit din bucatarie si i-am lasat in continuare pe fratele si iubitul meu sa pregateasca friptura. Am venit sa imi astern ultimele ganduri pe anul acesta dupa care ma duc inapoi in bucatarie unde ma asteapta un pahar mare de vin.

Nu stiu cum a fost 2016 pentru voi insa pentru mine a fost cel mai bun. Mi s-au intamplat multe lucruri bune de care sunt foarte recunoscatoare. Am si muncit mult pentru ele ce este drept pentru ca nimic nu pica din cer. Mi-am schimbat locul de munca exact in ianuarie 2016 si am dat de niste colegi si sefi pe care nu ii pot considera sefi ci mai mult niste prieteni cum multi probabil si-ar dori la locurile de munca. Am avut cateva colaborari mici dar foarte importante pentru mine. De undeva trebuia sa incep. Mi-am descoperit si abilitatile de Social Media si acum tine de mine ca 4 pagini de facebook sa creasca frumos. Anul acesta am indraznit sa ies din zona mea de confort si am inceput sa postez si sa vorbesc mai mult pe youtube. Evident postari o data pe saptamana pentru ca de cele mai multe ori nu am avut timp nici macar pentru mine. Am inceput sa cochetez putin si cu partea de fashion, am postat 2-3 articole. Sper sa dezvolt mai mult si partea aceasta anul ce vine.

Lucrul cel mai frumos care mi s-a intamplat pe 27 decembrie 2016, adica inca anul acesta – am fost ceruta de sotie. Si am zis DA!

Asa ca 2017 sper sa fii daca nu mai bun decat anul acesta, macar la fel de bun! Va multumesc ca m-ati citit si urmarit si anul acesta. Inca un lucru bun care mi s-a intamplat a fost ca aproape mi s-au triplat numarul de vizite pe blog spre deosebire de 2013 , 2014 si 2015. Si va multumesc sincer pentru fiecare vizita atat aici pe blog cat si pe canalul meu de youtube. Fara voi nu as fi avut cum sa cresc, nu as fi avut cum sa ajung aici..

Va doresc ca 2017 sa fie si pentru voi asa cum va doriti si sa fiti sanatosi! La multi ani!!

Cu drag,

Dora

 

Articole recomandate

2 comentarii

  1. Frumoase realizari, felicitari 🙂

  2. La mulți ani, drăguță Dora! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: