fbpx

Femei+haine=LoVe

Desi numele articolului meu este cam tralala ( asa ca si mine ) daca ai intrat sa vezi despre ce este vorba inseamna ca mare adevar graiesc. Vorbesc acum in numele meu si al tuturor femeilor de pe aceasta planeta, avem sifonerele pline de haine si niciodata nu sunt de ajuns 🙂 Asa este? Ridica ochii din pamant si nu te mai rusina, pentru ca asa este!

Acum ca sa va zic micul meu secret, iubesc hainele! Si daca mi-ar da in momentul acesta cineva multi bani as ateriza cu toti prin magazinele de haine! Din fericire am si un iubit care intelege ca a da banii pe haine ( chiar daca nu le port ) este ceva vital. Nu cred ca vreti sa vedeti ce mic e spatiul pentru hainele lui 😀

Cine imi urmareste activitatea pe blog si pe youtube stie ca in prezent lucrez la ChicDiva pe partea de costumer support. Ce inseamna asta mai exact? Ca imi iau toate bobarnacele de la clientele care au impresia ca pamantul se invarte in jurul lor! Glumesc, nu se invarte in jurul lor! Glumesc iarasi pentru ca munca mea inseamna mult mai mult 🙂 Lucrez intr-un teritoriu foarte drag mie si care ma reprezinta si caruia incerc sa ii rezist pentru ca exista acolo 2 colege care vin cu diferite prototipuri de haine care pe mine, ma fac sa inghit in sec 😐 Rezista, Dora,rezista! Nu-ti da tot salariul pe haine!

Iarasi, daca ma cunoasteti cred ca s-a inteles destul de bine ca nu laud X firme doar asa sa ma aflu in treaba. Acum vorbesc in cunostinta de cauza pentru ca sunt acolo 9 ore pe zi, 5 zile pe saptamana si m-am cam lovit de foarte multe refuzuri ( vorbesc aici despre cliente ). Mai, si sunteti unele ataaaaaat de dificile! Cine mai lucreza in call center ma intelege! :))

Buuun si pentru ca cea mai mare problema a tuturor este materialul si produsul in sine, colega mea Delia si cu mine ne-am gandit sa spargem gheata si sa facem un mic video 🙂 Ne-am machiat, ne-am imbracat frumos cu doua dintre cele mai dorite rochite ale noastre si am ales cateva pe care le veti vedea, tocmai ca voi sa nu ne mai comparati cu X sau Y. Think before you speak!!

 

 

 

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: