fbpx
Blog noutati

Descopera Puiul Vegetarian

Descopera Puiul Vegetarian, hranit cu legume si cereale, alegerea perfecta pentru cei care isi doresc o hrana sanatoasa, ca la tara!

Daca iti este dor de gustul preparatelor de altadata, dat de ingrediente naturale, iti prezentam Puiul Vegetarian, un pui ca cel de la tara, fraged si suculent, perfect pentru retetele tale preferate la cuptor. Puiul Vegetarian, crescut cu legume si cereale este grasun, galben si incredibil de delicios si a fost adus in magazine de La Provincia, ferma cu experienta in cresterea pasarilor.Din pacate, in Romania sunt importate cantitati insemnate de pui din afara Uniunii Europene, pui care sunt hraniti cu faina din carne si oase numita MBM – Meat and Bones, sau faina proteica care nu este destinata consumului uman. De aceea este important sa alegi un produs sigur pentru familia ta, un pui crescut in Romania si hranit fara proteine animale.

Puiul Vegetarian este crescut langa Horezu, o zona recunoscuta pentru aerul curat si terenurile nepoluate, iar cerealele, preponderent porumbul si graul, reprezinta 70% din dieta acestuia. Acestea sunt cultivate pe terenuri proprii, in apropiere de fermele unde sunt crescuti Puii Vegetarieni.


Procesul de crestere a acestui nou pui are la baza strategia UE numita From Farm to Fork care vizeaza dezvoltarea unui sistem alimentar sanatos, corect si prietenos pentru mediul inconjurator. LaProvincia gestioneaza cu responsabilitate intregul proces de crestere, de la hranirea pasarilor cu legume si cereale si felul in care sunt ele ingrijite pana la productia si ambalarea produselor finite.

Fiind hranit corespunzator, Puiul Vegetarian folosit in retete ofera un gust bun si nutrienti benefici si se regaseste intr-o gama variata de produse in toate marile lanturi de magazine.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: