fbpx
Blog noutati

Descopera noile mascara Yves Rocher

Privire metamorfozata cu noile mascara de la Yves Rocher! Descopera acum noua colectie si bucura-te de o privire unica! In plus, in perioada 03-23 februarie, la achizitionarea uneia dintre noile mascara, primesti gratuit demachiantul expres pentru ochi.

Mascara Intense Metamorphose nu face niciun compromis: volum extrem, gene curbate, alungite și rezistență 24h.

Peria sa în formă de clepsidră este intuitivă, delicată și ușor de utilizat. Aceasta îmbracă fiecare geană, de la colțul interior al ochiului, până la cel exterior, conferind un volum uluitor și un aspect final mai negru decât negru, pentru o privire seducătoare pe durata întregii zile.

Formula sa ce conține 88% ingrediente de origine naturală, a fost compusă cu grijă în laboratoarele noastre. Aceasta este îmbogățită cu ulei nutritiv de Ricin și apă de Albăstrele Bio, fiind ideală pentru ochii sensibili și purtătorii de lentile de contact. Mascara Intense Metamorphose are astfel și un rol de îngrijire cu proprietăți de hrănire și de întărire, ce contribuie la fortificarea genelor de fiecare dată când este aplicată.

Culoarea sa neagră este intensă în mod natural, datorită Cărbunelui vegetal. Conține ceară de albine naturală, cu efect de îngroșare a genelor.

Mai multe detalii despre noile mascara pe: https://www.yves-rocher.ro/mascara_intense_metamorphose

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: