fbpx
Blog noutati

Decorează-ți casa în stilul lui Florar cu bonami.ro!

Luna mai, nu întâmplător numită în tradiția românească și Florar, decorează natura cu lalele, gălbenele, maci, margarete, bujori, narcise și multe alte flori care ne încântă ochiul și ne răsfață simțul olfactiv cu mirosul lor inconfundabil.


Florile ne atrag privirile, admirația și oferă spațiului profunzime, vitalitate și frumusețe în designul de interior. Modelele florale sunt mereu în tendințe și le poți alege fără ezitare și pentru casa ta. Bonami.ro te ajută cu inspirație pentru fiecare încăpere.


Flori în living

Cea mai simplă soluție de a transforma livingul într-o grădină este un tapet sau un autocolant cu model floral pe perete. Poți alege reprezentări stilizate sau imagini printate ale florilor reale. Dacă îți dorești doar câteva accente florale, alege o față de pernă, un covor sau o pătură cu model floral. Vaza cu flori proaspete de pe măsuța de cafea sau consolă asigură și parfumul natural.


Flori în bucătărie

În bucătărie florile sunt mereu binevenite. Le poți alege pentru prosoapele sau șortul de bucătărie, pentru veselă sau covorul rezistent la pete și trafic intens. În același timp, câteva ghivece cu ierburi aromatice, așezate pe pervazul ferestrei, se vor dovedi utile când gătești.


Flori în baie

Textilele pentru baie, prosoapele, covorașele de baie, ba chiar și covorașele antiderapante pentru cadă le poți alege cu model floral, dacă dorești. Dacă preferi mai multă culoare în baie și nu ai lumină naturală suficientă, florile artificiale în ghivece sunt de efect și îți bucură privirea ca unele reale.


Flori în dormitor

Lenjeriile de pat, cuverturile și draperiile sunt accesoriile textile pe care le poți schimba cu ușurință și în funcție de sezon. Așadar, alege florile pe care vrei să le regăsești și în dormitor, nu doar la o plimbare în natură!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: