fbpx
Blog

De Ziua Mamei ne rasfatam cu Mixit

Poate credeti ca am postat cam tarziu articolul dar, in cazul in care nu stiati, Ziua Mamei se sarbatoreste pe 7 mai.

Ziua Mamei este o sărbătoare celebrată în cinstea mamei și a maternității. În 1912, Anna Jarvis a creat Asociația Internațională Ziua Mamei și a realizat o marcă pentru frazele „A doua duminică din mai” și „Ziua mamei”. Ea a precizat în mod specific că „Mama” trebuie să fie „un posesiv singular, pentru ca fiecare familie să-și onoreze propria mamă, nu un posesor plural comemorând toate mamele din lume”. Aceasta este și ortografia utilizată de președintele S.U.A., Woodrow Wilson, în proclamarea sa prezidențială din 1914, de către Congresul S.U.A. în proiectele relevante și de către diferiți președinți americani în proclamațiile lor privind Ziua Mamei.

Ziua mamei este, de regulă, sărbătorită pe mapamond anual în a doua duminică a lunii mai. Circa 70 de state ale lumii au așadar o dată comună pentru această sărbătoare: Australia, Africa de Sud, Austria, Belgia, Bulgaria, Brazilia, Canada, China, Germania, Grecia, India, Italia, Japonia, Mexic, Olanda, Elveția, Turcia, Ucraina, Statele Unite ale Americii, țările baltice, statele din America de Sud.

Mixit este o marcă de cereale care oferă o varietate mare de opțiuni pentru un mic dejun sănătos și hrănitor. Aceste cereale sunt făcute cu ingrediente naturale și sunt bogate în nutrienți și fibre. Mixit oferă o gamă largă de cereale, precum fulgi de ovăz, musli, granola și alte amestecuri sănătoase.

Acestea pot fi personalizate în funcție de preferințele personale, adăugând diferite fructe uscate, semințe sau nuci. Cerealele Mixit sunt potrivite pentru toate dietele, fiind disponibile variante fără gluten, fără lactate sau vegetariene. Ele sunt ambalate într-un mod ecologic și sustenabil, folosind ambalaje reciclabile și resigilabile. Mixit este o alegere excelentă pentru un mic dejun gustos și sănătos!

Am gasit la Mixit cateva idei delicioase gata pregatite pentru a fi daruite pentru o astfel de ocazie. Partea buna, este ca va puteti bucura impreuna de ele.

Marele set cadou pentru mama

Contine cana cu motive florale in cutie cadou, mix pentru mama, mixtea pajiste inflorita, mixitka fara gluten cirese si migdale, banane, capsune si afine crocante.

Set cadou pentru mama

Set pentru mama cu Mixit 2go

Toate seturile cadouri pot fi vazute si cumparate direct de pe site-ul celor de la Mixit. Partea buna este ca va puteti mixa si singuri alegerile delicioase si va puteti rasfata papilele gustative la infinit!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: