fbpx
Blog

Dacă tenul tău ar vorbi, ce ți-ar povesti?

Dacă tenul tău ar vorbi, ce ți-ar povesti? Al meu, în ultima perioadă, mi-ar spune „Mă neglijezi! Ai uitat complet de mine?”

Mi se întâmplă și mie, și ție, și cu siguranță tuturor. Ce-i drept, din cauza oboselii, mie mi se întâmplă tot mai des în ultima perioadă să-mi neglijez tenul.

De când sunt mamă, timpul meu este mult mai limitat. Și totuși, înainte să devin mamă, cădea dulapul de cosmetice pe mine, de plin ce era.

Aproape zilnic foloseam fel de fel creme și măști, și aveam rutina mea de relaxare. În timp, aceste lucruri au început să mă obosească mai mult pentru ca erau o groaza de produse care fiecare făceau câte ceva penteu ceva.

Acum, pentru ca timpul meu este limitat iar orele de relaxare și răsfăț au devenit un lux, sunt în căutare de produse care acționează pentru mai multe lucruri și se rezuma la un număr mic.

Pe scurt, am nevoie de rutină minimalistă și multifuncțională: mai puține produse, mai multe probleme abordate, mai puține ambalaje și mai puțin timp căutând și testând produse. La fix, pentru ca găsim tot ce avem nevoie la Allurene.

Pentru o îngrijire ca la carte pentru tenul meu, am nevoie doar de: apă micelară, lapte demachiant, ser de hidratare, cremă contur ochi, cremă hidratantă și cremă antirid.

„Atunci când folosești o cremă Allurene, uită-te în oglindă și admiră-ți tinerețea, feminitatea, curajul, umorul, seriozitatea și frumusețea! Pentru că frumusețea vine din interior. Eu sunt aici să te ajut să o aduci la lumină. Sunt cea mai bună prietenă a ta, îți dau sfaturi de skincare, își aduc motive să râzi și să te simți specială.” – așa se prezintă gama Alurenne.

Pentru protejarea pielii în sezonul rece, avem un top al produselor pentru rutina de demachiere și de ingrjire:

Cremă antirid de zi și de seară Hey young lady

Tipul acesta de cremă este potrivită pentru toate tipurile de ten, are efect antirid și se poate utiliza atât dimineața cât și seara.

Cremă hidratantă My BFF

O cremă de zi care oferă hidratare și vitaminizare. Oferă protecție împotriva efectelor mediului și este potrivită pentru toate tipurile de ten.

Ser de hidratare Bliss for my face

Îngrijirea tenului în sezonul rece strigă după un ser de hidratare care să fie potrivit pentru toate tipurile de ten și să ofere protecție toată ziua.

Apă micelară Refresh me nicely

Rutina de demachiere nu este completă fără apa micelară care demachiază, hidratează, curăță și tonifică tenul.

Cremă contur ochi Open my eyes

O cremă curată, potrivită pentru toate tipurile de ten care hidratează, decongestionează și oferă vitaminizare zonei ochilor.

Lapte demachiant Uncover my beauty

Un lapte demachiant care oferă îngrijire pielii în timp ce-l curăță.

Motive pentru care să alegi produsele Allurene:

Experiență senzorială de neegalat;
Produse testate dermatologic, oftalmologic și instrumentale;
Produse netestate pe animale:
Ingrediente curate;

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: