fbpx
frumusete

Curs consultant frumusete – Academia Startline

CURS CONSULTANT DE FRUMUSETE (BUCURESTI)
 
Te gandesti cum sa iti  suplimentezi veniturile? Esti pasionata de tot ce presupune domeniul beauty si crezi ca ideal este sa ai o pasiune si sa  castigi bani din ea? Lucrezi pe domeniul beauty si te gandesti cum sa gasesti clienti noi si cum sa ii fidelizezi pe cei vechi? Nu ai experienta pe domeniul beauty, dar iti doresti sa inveti? Doresti sa afli informatii noi referitoare la cum poti face o diagnosticare corecta a tenului, cum poti desfasura o sedinta de ingrijire a tenului, cum sa alegi forma sprancenelor in concordanta cu forma fetei?
 
Daca raspunsul tau la cel putin una dintre aceste intrebari este DA, atunci trebuie sa participi la cursul Consultant de Frumusete!
 
Ce e unic?
Suntem singura scoala de make-up care ofera aceasta specializare: Consultant de Frumusete. Acesta este un concept nou care presupune formarea si dezvoltarea competentelor referitoare la: cum sa faci o diagnosticare corecta a tenului, cum sa desfasori o sedinta de ingrijire a tenului, cum sa alegi si sa recomanzi regimul de ingrijire zilnica a tenului, cum sa oferi servicii specifice: make-up, pensat, cum sa ai clienti noi si sa ii fidelizezi pe cei vechi, cum sa oferi consultanta ca si personal shopper pentru achizitionarea produselor cosmetice, cum sa dezvolti o afacere profitabila pe domeniul beauty.
 
 Ce pierzi daca nu vii la curs?
· Oferta speciala de pret doar pentru cursantii sau absolventii cursurilor Academiei Startline!
· Un curs care se desfasoara – poate – doar o data pe an!!
· Informatii specifice: diagnosticare ten, ingrijire zilnica a tenului, ingrijire periodica a tenului, recomandari specifice pentru tipurile de ten: ten normal spre gras, ten mixt, ten normal spre uscat, specializare pe o gama de produse, forma sprancenelor in armonie cu forma fetei si pensat, criterii de alegere a produselor cosmetice
· Informatii despre cum sa iti formezi prima baza de clienti ca si consultant de frumusete si cum sa ai mereu clienti noi si sa ii fidelizezi pe cei vechi
· Posibiiltatea ca – pe viitor – daca vrei sa obtii performanta – sa devii colaborator al Academiei Startline
· Timp de calitate petrecut alaturi de oameni frumosi – ca si tine- dornici sa invete si sa se perfetioneze pe domeniul beauty
– Si multe, multe, multe lucruri pe care le poti gasi doar la cursurile Academiei Startline!
 
Informatii despre continuturi:
MODULUL I :
a. Teorie:
Diagosticarea tenului. Ingrijirea periodica a tenului. Tehnici de lucru: modalitati de aplicare a produselor in functie de textura acestora, desfasurarea sedintei de ingrijire a tenului cu sau fara peeling (mecanic, enzimatic), desfasurarea sedintei pentru recomandarea programului de ingrijire zilnica a tenului, desfasurarea sedintei pentru recomandarea de cosmetica colorata, Trusa consultantului de frumusete, Sprancene in concordanta cu forma fetei (forma si pensat)
b. Practica
 
MODULUL II :
a. Teorie : Profitabilitate ca si consultant de frumusete, Baza de clienti: cum se formeaza si cum se mentine, Elemente de marketing si vanzare, Cum sa imbunatatesti numarul de contacte cu potentiali clienti, Cum sa dezvolti o afacere pe domeniul beauty: consultanta personalizata.
b. Practica
 
Cum se desfasoara?
6 intalniri bilunare pentru teorie si practica
 
Care este investitia? 80 lei/sedinta
Reduceri:
50% reducere daca esti cursant sau fost cursant al Academiei Startline
10% reducere suplimentara daca te afli printre primii 6 cursanti care si-au anuntat participarea la curs.
Deci, doar 32 lei/sedinta daca indeplinesti ambele conditii!
 
Cand? Grupe in week-end sau in timpul saptamanii.
Programul se stabileste de comun acord, trainer-cursanti.
 
Atentie!
Numarul de locuri este limitat!  De aceea e important ca, daca iti doresti sa fii profitabil din domeniul beauty sa trimiti un email (office@academiastartline.ro) pentru rezervarea locului in care sa precizezi grupa pentru care optezi (curs in week-end sau curs in timpul saptamanii)
Inscrierea se considera finalizata la plata primei sedinte din curs.
 
 Trimite acum email pentru inscriere!

Gina Stefanoaia
0785 84 66 84

PS: La cerere, daca exista minim 10 doritori, putem organiza cursul si in alte orase din tara!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: