fbpx
Blog

Cinci sortimente sunt dovada că una este LINO LADA

De mai bine de 20 de ani, toți iubitorii de deserturi se pot bucura după pofta inimii de cea mai delicioasă și mai sănătoasă cremă tartinabilă care se găsește pe piață: LINO LADA. De ce am zis că toți? De unde știm? Este simplu. Pentru că LINO LADA știe cât de diferite sunt gusturile și preferințele consumatorilor și se prezintă în fața lor în mai multe variante. Și este practic imposibil să nu îți găsești printre ele gustul favorit.

Iubitor de cocos? Atunci al tău este sortimentul LINO LADA Cocos! O cremă albă, din lapte, cu alune de pădure de cea mai bună calitate și nucă de cocos, o combinație irezistibilă (foarte important, fără gluten!) care îi încântă și pe adulți dar și pe copii. Savureaz-o și te vei teleporta cu gândul într-o călătorie magică, într-un ținut exotic. Că sigur visezi la o călătorie după atâtea luni de pandemie, nu-i așa?

Dacă alunele de pădure sunt preferatele tale, pofta îți este satisfacută de LINO LADA cu alune de pădure. O cremă tartinabilă și ea, desigur, ca toate celelalte ale gamei, cu un gust fabulos al cărui secret stă în raportul perfect dintre alunele atent alese și cacao. Fiind un produs bogat în vitamine și minerale, poate fi nu doar un mic dejun delicios alături de un pahar cu lapte, ci un mic dejun hrănitor, care îți dă energie pentru întreaga zi. Știi vreun alt mod, mai minunat de-atât, de a începe ziua? Noi nu! Și nu uita că alunele sunt o sursă naturală de vitamina E iar laptele de calciu, împreună realizând echilibrul nutrițional perfect.

Lapte am zis? Exact. Și cu el n-am terminat. Pentru că… avem și-un sortiment care îi este dedicat: LINO LADA Lapte, cu gustul și textura irezistibilă a laptelui (lapte integral 18%) și cu cele mai fine alune. O abundență de energie care îl va face vedeta deserturilor pe care le consumă copiii și sportivii. Dar nu numai ei. Căci calciul este, pentru toată lumea, de neînlocuit când vine vorba de sănătatea oaselor și a dinților.

Nu prea știi la ce să te oprești, pentru că îți place deopotrivă și crema albă, și crema neagră? LINO LADA Duo te scoate imediat din dilemă. Lapte integral, cacao și alune, toate dintre cele mai bune, o combinație de alb și negru preferată de cei mai mulți consumatori. Cu o valoare energetică ridicată, crema tartinabilă LINO LADA Duo poate fi consumată ca și ingredient în deserturi sau pe pâine, la micul dejun. Ori de-a dreptul cu lingura!

Cum să te uite LINO LADA când știe că îți place să dăruiești, dar să te și răsfeți?! Pentru momente speciale, memorabile, cu un design cu totul special (folie imprimată cu auriu), LINO LADA Gold este un produs Premium numai bun de impresionat. Este o fabuloasă cremă tartinabilă care conține cel mai ridicat procent de alune de pădure mărunțite și coapte, cu un gust și-o textură pe măsură. Poftă bună!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: