fbpx
Blog noutati

Cele mai frumoase fotografii cu peisaje din natura sunt premiate de ANSWEAR.ro

Cele mai frumoase fotografii cu peisaje din natura sunt premiate de ANSWEAR.ro

Cele mai frumoase fotografii cu peisaje din natura sunt premiate de ANSWEAR.ro

ANSWEAR.ro lansează a 5-a etapă a concursului de fotografie Catch The Moment, prin care vă încurajează să vă opriți o clipă din activitățile zilnice, să spuneți stop măcar pentru un moment grabei și stresului de zi cu zi, pentru a vă bucura de momentele unice din care este formată viața.


Luna iulie este despre relaxare, vacanță și clipe de neuitat. Chiar dacă perioada dificilă pe care o traversăm ne limitează dorința de a călători, suntem siguri că ați prins, cândva, un peisaj de nedescris în obiectivul camerei foto, într-o călătorie pe care cu greu ați putea să o dați uitării.

Tema lunii iulie a concursului Catch The Moment este ENJOY THE JOURNEY, prin care ANSWEAR.ro își dorește să facă cunoscute peisaje din călătoriile voastre, peisaje ce îți dau o stare de liniște, pace, fericire sau orice alt sentiment care să ne bucure sufletul.

Fiind vorba de călătorii, premiul cel mare este oferit de VOLA.ro: un voucher de 100 Euro ce poate fi folosit pentru viitoarele voastre călătorii, valabil un an, cu posibilitate de prelungire. În plus, oferă încă 4 premii: 4 vouchere de discount 90% pentru cumpărături online de maxim 300 RON de pe www.answear.ro.

Ce trebuie să faci ca să câștigi? Postează în perioada 1-30 iulie o fotografie cu un peisaj dintr-o călătorie, dă tag paginii @answear_ro și adaugă hastag-ul #catchthemomentRO. Pe data de 31 iulie se vor anunța câștigătorii. Descoperă pe catchthemoment.answear.ro cine este ambasadorul din luna iulie!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d