fbpx
Blog

Cariera potrivita in functie de Mijlocul Cerului

Nu stiu cum este pentru voi, insa pe mine astrologia ma ajuta sa ma cunosc mai bine si in acelasi timp sa imi descopar talentele si sa le fructific. Pe langa partea de fashion si comunicare care imi apare oricum in harta natala, am inclinatii si catre numerologie si astrologie. Asta este motivul pentru care am pornit si in domeniul acesta.

Cariera potrivita pentru fiecare ne apare in harta astrologica si este in functie de MC (mijlocul cerului) in conjunctie cu alte planete.

De fiecare data cand doresc sa aflu mai multe informatii si in acest articol fac referire doar la partea profesionala, talente si aspiratii, ma folosesc de doua harti: cea natala si harta Dasamsa D10.

De mentionat ca sa poti primi informatii cat mai clare, este nevoie sa iti stii ora la care te-ai nascut. Indiferent ce detalii vrei sa afli din harti, sunt importante aceste mentiuni: data, ora si localitatea unde te-ai nascut.

In prima harta de mai sus, harta mea natala, MC se afla in casa 10 in zodia Berbec. Cum nu am absolut nicio planeta in acea casa, trebuie sa caut in harta unde se afla planeta care ii apartine zodiei Berbec. Marte este guvernata de Berbec si se afla in casa 3 care ne vorbeste despre comunicare, social media, etc.

Sunt mai multe aspecte care pot fi luate in considerare, respectiv faptul ca al meu Marte face conjuctie cu Venus si cu Mercur iar MC face triunghi si cu Soarele. Pe scurt, cele mai potrivite cariere pentru mine sunt: antreprenoriatul, tot ce tine de zona fashion pentru femei, tot ce tine de design vestimentar, domeniul frumusetii si tot ce tine de comunicare ( blogger, jurnalist, etc).

La fel, referitor la cealalta harta a mea Marte apare exact in casa 10 in zodia Pesti iar planeta care guverneaza zodia Pesti se afla in casa 1 alaturi de MC si Neptune ( inclinatie catre muzica, actorie, scris). In ambele harti MC face triunghi cu Soarele – aspir spre scena, spre public, spre functii de conducere si activez intr-un domeniu in care ceea ce fac ajunge la un numar cat mai mare de persoane.

Daca ma cunoasteti de mai mult timp si va uitati la domeniile mele de activitate pe care eu le practic in prezent, vedeti ca informatiile sunt reale.

Acum, va invit sa intrati https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online si aici https://horoscopes.astro-seek.com/calculate-sidereal-chart/ sa va completati datele si sa vedeti daca sunteti ok din punct de vedere profesional.

Va uitati prin comparatie la ambele harti daca aveti planete in casele respective sau daca nu, sa cautati pe harta planeta care guverneaza zodia in care se afla MC.

SOARELE – aspiri spre scena, spre public, spre functii de conducere, ai darul oratoriei, talente de actor, capacitatea de a starni interesul printr-o poveste si de a crea atmosfera. Indiferent de meserie esti propulsat sa iesi in fata, rolul tau social este de a-i inspira pe altii. In general ai vizibilitate publica iar activitatea ta ajunge la cunostinta unui numar cat mai mare de oameni.

LUNA – predispus sa lucrezi cu publicul, iar viata profesionala de cele mai multe ori posibil sa suporte fluctuatii. Fie apar reorintari in cariera fie persoanele cu care lucrezi se schimba des. Daca Luna este bine aspectata poate fi semn de popularitate. Luna ofera capacitatea de a-i face pe ceilalti sa se simta bine ingrijiti si in siguranta. Este o posizitie ideala pentru cei care au job in domeniul turismului sau a celor care isi deschid un salon, un spa, o ceainarie, un resturant, club, unde oamenii vin si se simt tratati mai bine ca acasa.

JUPITER – orice meserie din domeniul financiar bancar, juridic sau cause sociale. Joburi legate de straini, strainatate sau orice presupune limbi strainile, deplasari in strainante sau relocari temporare peste granita. Jupiter este proeminent in harta celor care care scriu, redacteaza sau transmit mesaje.

SATURN – medic, militar, politist, functionar public, profesor, inspector, orice job din constructii sau care are legatura cu pamantul, proiectant sau arhitect, administratie publica, orice job din domeniul bancar.

URANUS – informatica, cibernetica, aviator, astronom, controlor de trafic aerian, orice job in domeniu radio-televiziune, electrician, inginer, astrolog.

NEPTUN – job intr-o institutie publica ( spital, laborator, penitenciar), industria farmaceutica sau a medicamentelor, posibilitatea de a face bani din substante narcotice, sau din bauturi alcoolice (barman), marinar, pescar, scafandru, inclinatie catre spiritualitate si lumea invizibila, cinematografie, editare video, fotografie, scriitor, poet, psihiatru, terapeut.

PLUTO – politist, militar, pompier, ofiter din trupele de genisti, inginer sau fizician, meteorolog, psiholog, terapeut, critic literar.

MERCUR – profesor, jurnalist, reporter, domeniul finantelor si a comunicatiilor, al transporturilor sau orice activitate de tip comercial, avocat, poti calatori mult in interes de serviciu sau te poti reloca prin natura locului de munca. Te simti bine daca detii simultan doua locuri de munca sau daca prestezi o activitate suplimentara fata de ceea de baza.

VENUS – meserii care au legatura cu femeile, vocatie artistica sau o meserie in domeniul cosmeticii, coafurii ori al produselor de infrumusetare. Designul poate fi o posibila directie de dezvoltare, fie el vestimentar, floral, decoratiuni de interior, industria alimentara sau gastronomia, atractie pe domeniul afacerilor.

MARTE – ai ca barometru spiritul de competitie in masurarea gradului de satisfactie profesionala si trebuie sa ai cu cine sa iti masori performantele ( orice meserie care presupune target si ierarhizarea performantei). Inclinatie spre munca independenta, meserii cu grad sporit de risc, pilot, politist, pompier, meserii care implica lucrul cu focul, sau obiecte ascutite, sudor, mecanic, lucrator in constructii, inginer, medic. Femeile cu Marte pe MC sunt inclinate catre meserii care se potrivesc mai mult barbatilor sau catre un colectiv profesional sunt majoritatea barbati.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau nu va descurcati ma puteti contacta, eu abia astept sa ma joc cu hartile 😊

Desi nu are legatura cu articolul, o sa las mai jos si noile produse urcate pe site. Poate vi se face chef de shopping.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d