fbpx
Blog

Canapele pentru orice situație de la Bonami.ro

Canapele pentru orice situație de la Bonami.ro


Cu toții avem nevoie de o canapea, însă fiecare dintre noi așteptăm ceva diferit de la aceasta. Uneori, canapeaua trebuie să servească drept pat temporar sau spațiu de depozitare, în timp ce altădată trebuie să fie mândria și punctul central al camerei de zi. Ce fel de canapea ți se potrivește cel mai bine? Bonami.ro are pentru tine o mulțime de soluții.


1. Spațiul vostru de relaxare


Tocmai ați închiriat primul apartament împreună și vă pregătiți să vă bucurați de cei mai frumoși ani împreună? Nu aveți nevoie neapărată de o locuință mare, ci de una bine mobilată. Cumpărați-vă prima canapea fără a vă împovăra bugetul.
Vă va fi alături în acești primi ani, vă va ajuta să economisiți centimetri prețioși, vă va oferi spațiul de care aveți nevoie pentru a ascunde cearșafurile sau chiar pentru a găzdui un musafir. Nu este momentul să vă gândiți la o piesă care să vă fie alături până la bătrânețe; la urma urmei, vă veți muta și chiar gusturile voastre se vor schimba în următorii ani.


Pentru un somn bun în fiecare zi


Dacă patul și canapeaua… nu încap ambele în casa ta în același timp, e momentul să rezolvi problema cu o soluție pe cât de simplă, pe atât de elegantă: o canapea pe care poți dormi în fiecare zi. Astfel, nu vei dormi pe o saltea incomodă (care ar fi potrivită pentru somn doar ocazional), ci pe una clasică și confortabilă.


Funcționalitate înainte de toate


Atunci când alegi un aranjament complet trebuie să te concentrezi pe cele care utilizează eficient spațiul de care dispui. Canapeaua poate fi mai mică și nu ai nevoie de foarte multe comode și dulăpioare. Plusează prin pufuri, fotolii și perne. De asemenea, poți utiliza și o saltea futon, care te va ajuta mult atunci când ai oaspeți.


2. Atunci când vrei mai mult


Poate că tocmai ce ți-ai cumpărat prima locuință; sau ai deja una și pur și simplu vrei mai mult spațiu. În acest moment, este inspirat să investești într-o piesă mai spațioasă și mai durabilă, care poate rezista tuturor vizitelor (inclusiv din partea copiilor).


Spațioasă și robustă


Ia în considerare varianta unei canapele de tip colțar sau chiar în formă de U. Poți găsi variante atât cu 4 sau 5 locuri. Astfel, vei putea așeza întreaga familie la film în camera de zi, iar mulțumită formei inteligente, toată lumea poate vedea fără probleme.

3. Canapeaua la care ai visat dintotdeauna


Ești la acel moment din viață când vrei să-ți transformi locuința exact așa cum îți place, investind în toate piesele pe care ți le dorești? Alege canapeaua la care visai atunci când răsfoiai reviste de profil cu mulți ani în urmă, promițându-ți că o vei avea cândva. Acum e momentul!


Confort premium


Răsfață-te cu o canapea realizată din lemn masiv durabil sau cu o tapițerie de calitate, din piele sau din lână. Aceasta va deveni mândria locuinței tale și cel mai confortabil loc pentru a te relaxa. Aceste piese combină iubirea pentru design cu sute de ore de prelucrare de calitate – poți fi sigur că vor da interiorului casei tale o cu totul altă atmosferă.


Forme atipice


Poate altădată te-ai temut de canapele extravagante, însă acum știi exact ce fel de piesă vrei să ai în locuința ta. Poate avea forme rotunjite și sexy, poate fi retro, poate aduce un omagiu stilului aristocratic sau poate fi complet diferită de canapelele pe care le găsești în majoritatea locuințelor. O canapea atipică va transforma radical look-ul camerei de zi; o poți completa cu piese de mobilier de calitate, ceva mai puțin distinctive, respectiv accesorii. Astfel, interiorul tău va fi în armonie desăvârșită.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: