fbpx
Blog

Cadouri de la Decathlon sub 100 lei pentru Ziua Copiilor

1 Iunie sau mai exact Ziua Copiilor se aproprie iar Decathlon reușește să ne scoată din impas și de această dată, în privința cadourilor.

Ce facem? Unde petrecem? Ce le cumpărăm? Ce au nevoie? Și probabil cea întrebarea de pe buzele tuturor părinților: cât este bugetul?

Ei bine, partea cea mai bună este că, la Decathlon găsim o mulțime de produse sub 100 lei pe care le putem oferi cadou copiilor.

Am reușit sa ma uit peste întreaga lista de recomandări și am ales câteva produse pe care eu le-aș cumpara pentru copilul meu:

Fruntaș, în lista mea, se afla hainele și incaltamintea. Copiii cresc atât de repede încât au nevoie constat de ceva de îmbrăcat.

Trening S100 educație fizică respirant Bleumarin Copii

Cumpara online de pe Decathlon

Bluză de trening cu fermoar și buzunare. Pantalon cu croială dreaptă. Material ușor, flexibil și rezistent. Ușor de întreținut.

Încălțăminte Mers Sportiv Power Walking 100 Gri-Roz Copii

Cumpara online de pe Decathlon

Pentru ca cel mic să se poată bucura din plin de sport, am creat acest model de încălțăminte flexibilă, cu concept Flex-H.

Bicicletă 14” 500 Unicorn Copii 3-5 ani

Cumpara online de pe Decathlon

Produs conceput pentru inițiere în mersul pe bicicletă. Bicicletă adaptată pentru copiii de 3-5 ani (cu înălţimea cuprinsă între 90-105 cm).

Bicicletă cu roți ajutătoare ce îi permit copilului să învețe să meargă pe bicicletă, în ritmul său. Nu prezintă risc de accidentare, datorită protecției pentru lanț.

Țintă cu arici Kaleidoscope

Cumpara online de pe Decathlon

Produs conceput pentru darts, pentru copii de vârsta de peste 3 ani.

Căutaţi o ţintă de darts pentru copii?Această ţintă le va permite copiilor să înveţe mişcările corecte. Oferiţi-le copiilor momente plăcute!

Mini Coș Baschet SK100 Dunkers cu Minge inclusă Mov-Galben Adulți/Copii

Cumpara online de pe Decathlon

Acest coş mic de baschet poate fi prins de perete datorită adezivelor sale, sau cu ajutorul orificiilor pentru fixare (cu cârlig sau şurub). Se vinde cu minge mică din plastic.

Pe Decathlon găsiți foarte multe recomandări potrivite pentru Ziua Copiilor. Atât produse sub 100 lei, dar și peste, în funcție de bugetul fiecărui părinte și de dorința copilului, bineînțeles😋

Acum, am o întrebare și pentru tine: Tu ce ti-ai fi dorit cand erai copil sa primesti la inceput da vara?

Eu mi-aș fi dorit sa primesc o pereche de role și sa fi avut ocazia și sa învăț sa le folosesc🤣

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: