fbpx
Blog

Bucură-te de momente de răsfăț cu Lenor Perle Parfumate!

Bucură-te de momente de răsfăț cu Lenor Perle Parfumate!

Noile perle parfurmate Lenor redefinesc prospețimea și te invită să le combini cu balsamul de rufe Lenor cu același parfum pentru o prospețime irezistibilă!  Adăugate la începutul spălării, direct în cuva mașinii de spălat, perlele parfumate pentru rufe oferă hainelor tale prospețime care durează până la 12 săptămâni*.

Pregătește-te pentru o experiență senzorială completă care-ți va răsfăța hainele….și simțurile. Noile perle parfumate oferă hainelor o prospețime intensă, iar tu te bucuri de răsfățul Lenorm care durează.. și durează..

Expertii in parfum Lenor recomanda Gold Orchid daca sunteti in cautarea unei combinatii delicioase de aroma de piersica, infuzata cu note florale albe, la care se adauga arome dulci de vanilie si lemn pretios.

Descoperiti perlele parfumate pentru rufe Lenor Beads, formulate cu tehnologie de prospetime de lunga durata, pentru a oferi rufelor dvs. un plus de prospetime continua pana la 12 saptamani in conditii de depozitare.

Perle parfumate ce se activeaza la spalare incluzand o aroma de piersica infuzata cu note florale albe, vanilie si lemn.Adaugati-l la fiecare spalare, pe langa rutina obisnuita de spalare a hainelor.

Adaugati perlele parfumate pentru rufe direct in cuva masinii, inaintea ciclului de spalare.

Personalizati intensitatea aromei prin alegerea cantitatii de perle pe care o folositi

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: