fbpx
Blog noutati

Beach Body: Terapii pentru abdomen, fese, coapse și picioare

Beach Body: Terapii pentru abdomen, fese, coapse și picioare

Beach Body: Terapii pentru abdomen, fese, coapse și picioare

Să ai un beach body este noua rezoluție. Frumoasă dorință, doar că s-ar putea să nu mai ai chiar atât de mult timp, așa că mai bine ai apela la „ajutoare” care să-ți aranjeze formele rapid și cu efort minim.
Masajul, de exemplu, îți poate fi de mare ajutor, așa că nu mai sta pe gânduri. Dan Bujor, terapeut masaj cu bambus, are planuri serioase pentru tine: „Fetelor, în vara aceasta veți avea picioare de cărprioară!”.
Te întrebi cum?Beach Body: Terapii pentru abdomen, fese, coapse și picioare

Pentru abdomen, specialistul îți recomandă să încerci masajul cu bambus. „Beţele de bambus reprezintă cele mai indicate instrumente pentru dizlocarea celulelor adipoase şi pentru reducerea stratului de grăsime”, explică specialistul. „Bețele de bambus sunt netezite cu grijă și au 3 dimensiuni: cele mai groase sunt pentru tratamentele de început, iar cele mai subțiri se folosesc pentru tratamente avansate. E important de reținut că tipul de mișcare și intensitatea masajului sunt adaptate fiecărei persoane. Prin urmare, masajul cu bambus este nedureros și nu lasă vănâtăi, chiar dacă este viguros”, conchide acesta.

Pentru fese, pe lângă același masaj cu bambus, poți alterna cu exerciții fizice specifice acestei zone și cu un masaj Deep Tissue. „O şedinţă de masaj Deep Tissue, profund şi intens, te va ajuta să alungi starea de epuizare care survine în urma antrenamentelor şi să te refaci mai repede după efort, reducând în acelaşi timp riscul de accidentare”, explică Dan Bujor, în continuare.

Pentru coapse și picioare nu renunța la masajul cu bambus, dar încearcă și presoterapia. „Presoterapia vine în completarea şedinţelor de masaj cu beţe de bambus, favorizând atât eliminarea rapidă a excesului de apă din organism, cât şi ameliorarea sindromului de “picioare obosite”, conchide specialistul.

Cum te ajută concret presoterapia:

Contribuie la eliminarea naturală a retenţiei de apă
Îmbunătăţeşte circulaţia sanguină
Asigură buna funcţionare a limfei şi favorizează procesele naturale de detoxifiere
Elimină balonarea
Combate eficient celulita
Accelerează procesul de slăbire
Sporeşte imunitatea organismului
Are efect relaxant şi contribuie atât la detensionarea fizică, cât şi psihică.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d